ТОП новин для козятинчан: що важливого відбулося за вихідні?

ТОП новин для козятинчан: що важливого відбулося за вихідні?
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за минулі вихідні — суботу, 20-те та неділю, 21-е лютого аби нагадати вам популярні та важливі матеріали на сайті kazatin.com
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП новин  
     

На Козятинщині згадували Героїв Небесної сотні

Починаючи з 2015 року, 19 лютого в Україні вшановують Героїв Небесної сотні. На Козятинщині до акції пам’яті долучилися відділ культури Козятинської міської ради, будинків культури сіл Кордишівки, Сестринівки, Сигнал, Центр дитячо-юнацької творчості, школи № 1,№ 9, школи села Махаринець та багато інших. 

Куди звертатися, щоб отримати пільги, субсидії, допомогу? Інформація по всіх громадах Козятинщини

З 1 січня 2021 року, подати документи на призначення державних допомог, пільг та субсидій можна у своїх громадах. Виняток становлять лише документи, що подаються через е-сервіси Міністерства соціальної політики України: https://www.msp.gov.ua/main/Eservices.html
Куди звертатися? Дивіться за посиланням
 

Каток, який так сподобався козятинчанам, залили хокеїсти

Чоловіки, які полюбляють грати у хокей, розчистили лід на Водокачці та залили каток. Тут і хокеїсти тренуються, і ті, хто катається на ковзанах.  За кілька тижнів лід довелося підправляти. За цим заняттям ми і застали спортсменів.
Представники преси потрапили на каток в той момент, коли мала відбутися перезаливка льоду. Перед морозами від недавнього потепління лід став надмірно бугристим. Якщо чоловікам на ковзанах можна бугорки чи повітряні ями на льоду об’їхати, то шайба ковзає лише по прямій. 

Відео дня

Тарифи: за електроенергією платитимемо ще більше

З 1 квітня в Україні очікується підвищення цін на електроенергію. Про це повідомили в НКРЕКП — національній комісії, що здійснює регулювання енергетики та комунпослуг.
Йдеться про тариф на передачу електроенергії. Вже є постанова про те, що з 1.04.2021 року тариф на передачу е/е підніметься до 316,08 грн за МВт-год проти нинішніх 293,93 грн. У процентному співвідношенні підвищення буде на 7,5%. Одне з вагомих підстав для такого підвищення — включення в структуру «Укренерго» близько 1,5 млрд грн витрат, а також виплати відсотків по кредитах держбанків. Все це має відношення до розрахунків з ДП «Гарантований покупець».
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up