Торгівля на центральному ринку на День Вишиванки

Торгівля на центральному ринку на День Вишиванки
  • Щороку в третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки. Цього року це самобутнє свято припало на 21 число.
  • Наші журналісти хотіли поспілкуватися з козятинчанами які одягли в цей день вишиванку. Тільки прохолодна погода не дала можливості нашим землякам одягнути традиційне вбрання українців — вишиті блузки та сорочки.
  • Покружлявши вулицями міста близько години, поїхали на центральний ринок. Вже другий тиждень як «Колгоспний» ринок відкрили.

Біля воріт ринку стоїть чоловік з безконтактним інфрачервоним термометром, якого пересічні українці охрестили термометр коронавірусу. Змірявши температуру покупцям, в кого маски немає, пропонують її одягнути. Ми, наприклад, не знаємо як можна одягнути маску, якої немає. Є на дворі маска, чи її немає — питання дискусійне. Маска не дає 100 процентної гарантії, що людина від людини не заразиться. Щоб убезпечити себе на дворі не маска потрібна, а відповідна дистанція.

Ходити в масці здоровим людям і вдихати назад свої бактерії з точки зору здорового глузду не гігієнічно.

Відео дня

Заходиш в м’ясний павільйон — там без маски не обійтись, в приміщенні маску треба одягати. До речі, продавці натурпродукту в павільйоні між собою і покупцями поставили прозору плівку. Молодці — дбають за своє здоров’я і за здоров’я покупця.

Не порушують умови карантину продавці зерна та птиці. Разом з тим вони кажуть, що стихійна торгівля процвітає, а до тих хто там торгує і податки не платить, де антисанітарія зашкалює нікому до них діла немає обурюються птахівники.

Дмитро Артемчук

Дивіться:

День вишиванки: підбірка фото козятинчан, одягнутих в український традиційний одяг (+ФОТО)
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ghoust

    Цирк на дроті. А чому окрім фото павільйону, жодного фото торгівельних точок ринку? Якщо тема статті - торгівля, то треба було її і "проінспектувати".... Мені, наприклад, нецікаво - чим і навіщо міряють температуру при вході, а от чим торгують люди на цьому занепадаючому ринку - дуже навіть цікаво, тому і зацікавила назва статті, але, на жаль, корисного з неї нічого не дізнатись....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up