Торт Шадлав з лососем: козятинська кондитерка організувала благодійну лотерею для Карини Трончук

Торт Шадлав з лососем: козятинська кондитерка організувала благодійну лотерею для Карини Трончук

Це вже не перша благодійна лотерея від відомої кондитерки, мешканки Козятина Ольги Шостак. Цього разу допомогають зібрати кошти на лікування 20-річної козятинчанки Карини Трончук. Дівчина бореться з меланомою шкіри

Нагадаємо, рік тому у 20-річної Каріни Трончук виявили на тілі меланому, яку в львівській спеціалізованій клініці видалили, запевнивши, що операція пройшла успішно, а видалена патологія нічого прикрого не віщує. Та підступна хвороба повернулася. Наразі дівчина перебуває на лікуванні в Київському військовому госпіталі.
— Дорогі мої друзі! Я не раз вже робила благодійні лотереї, не можу і цього разу бути осторонь людського горя, — пише на своїй сторінці у ФБ Ольга Шостак. — В моєї дуже хорошої знайомої Алла Борисівна Верета захворіла єдина донька Каріна, меланома 4 ст.

У середу, 6 жовтня Ольга Шостак буде проводити благодійну лотерею. На лот кондитерка знову виставляє популярний торт "Шадлав з лососем". Ціна номерку 100 грн.

— Хто бажає взяти участь в лотереї, перераховує 100 грн, на любу картку, номер буде вказано нижче. Мені надсилаєте скрін-шот переводу. Я надаю порядковий номер. Врятуймо разом молоде життя!Прошу, молю Вас не залишайте Карину з цією хворобою, не проходьте повз. Подаруйте шанс на життя!!!

Відео дня

Реквізити:

УКРГАЗБАНК:5355 0820 1082 5881-ВЕРЕТА АЛЛА БОРИСІВНА (мама Каріни ТРОНЧУК).

4966804014494024

ПриватБанк:4149499130748872-(Верета Юрій)

«Мені ця історія знайома до болю»: Ольга Шостак зібрала для Діани 5 тисяч
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up