Торт з копченою куркою та грибами: Ольга Шостак знову організовує лотерею для Діани

Торт з копченою куркою та грибами: Ольга Шостак знову організовує лотерею для Діани
  • Козятинчанка Ольга Шостак запускає благодійну лотерею в допомогу Діані Цимбарович
  • Всім бажаючим взяти участь потрібно перерахувати кошти на картку матері дівчини Тетяни і  отримати номерок
  • Переможець виграє торт з копченою куркою та грибами «Шадлав»

Нагадаємо, наприкінці квітні Ольга Шостак зібрала для Діани 5 тисяч.

— Прочитала пост Тетяни Цимбарович, мами Діани, дівчини, яка попала під поїзд. Ми вже допомогали з вами цій дівчині. Але сьогодні я знову вирішила провести чергову лотерею. Тим більше, 23 травня в Діани День народження. Давайте знову разом з вами зробимо гарну справу, допоможемо зібрати кошти на лікування і протезування, — пише на своїй сторінці Ольга Шостак

Кондидерка повідомляє, що 16 травня знову буде проводитись благодійна лотерея- для Діани Цимбарович! На цей раз на лот лотереї буде виставлено торт «Шадлав» з копченою куркою і грибочками. Ціна номерка лотереї 100 грн.

Відео дня

— Кошти перераховуються на картку мами дівчини, мені скидаєте скріншот переводу, кожному учаснику надається номерок лотереї. Приймати участь в благодійній лотереї можна розпочинати вже зараз, так як потрібно терміново зібрати кошти, для ремонту апарату для проведення пластичної операції, — йдеться в дописі.

Розіграш відбудеться 16 травня о 14-00.

Номер картки мами Тетяни Цимбарович

5168 7574 2581 6123

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    Не варто фінансувати тупість. Є Володимир Авдєєв з Миколаївки, якого побили та у якого дійсно трапилась біда і саме йому треба допомагати, а не цій. Вона сама вляпалась у халепу та вже була доросла та могла би й подумати перед тим як тупість зробити. Саме тому ні копійки!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up