Трагедія: у Києві застрелили онука бувшого голови козятинської РДА (ОНОВЛЕНО)

Трагедія: у Києві застрелили онука бувшого голови козятинської РДА (ОНОВЛЕНО)
  • Вчора,1 грудня, у Києві на вулиці Льва Толстого пролунав постріл.
  • Стріляли в ресторатора і депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва, який був за кермом елітного авта. Але вбивця промахнувся.
  • Козятинці сумують з приводу трагічної смерті 3-річного малюка - онука відомої в нашому районі родини Лавренюків із Збаража

Хлопчик помер у кареті швидкої допомоги.

Відомо, що Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зі свого боку заявив, що поліція затримала стрільця та його спільників, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві дитини.

Відео дня

Олексій Лавренюк: фото з архіву

Мама загиблого Олександра Інна народилась у селі Збараж, що на Козятинщині. Дідусь свого часу був головою РДА, бабуся очолює агрогосподарство.

Серед тих, хто один із перших висловив їм співчуття, відома співачка Ірина Білик, хрещена мама хлопчика.

— Не могу сидеть и делать вид, что ничего не произошло... Убит маленький ребеночек, чудесный малыш..., крестной которого я являюсь... Зачем все в этом мире, если так просто убивают людей, деток...в центре любимого города.... Мой маленький Ангел,Сашенька, прости этим взрослым нелюдям их жестокость...Силы всей семье в этот страшный час— пише у соцмережах співачка.

— Важке горе прийшло в сім’ю наших друзів - Лавренюків. Від кулі бандита загинув їхній онук 3-річний Сашенька. Біль, сльози і важка туга спіткала нас. Це страшне горе розділило життя на ДО... і ПІСЛЯ... Слова всі зайві, допоможе лише молитва. Друзі, помолімося за убієнного новопреставленого младєнца ОЛЕКСАНДРА. Царство Небесне тобі, дитятко, вічний спокій і вічна пам’ять, — пише у Фейсбуці керівник районної освіти Аліна Діденко.

Вбивсто у центрі Києва: брифінг поліції за посиланням

https://www.facebook.com/hromadskeua/videos/2451205681785150/

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up