Тренери вибирали нових футболістів

Тренери вибирали нових футболістів

Та не вгодили вболівальникам

Перед початком чемпіонату області з футболу, який стартує 24 серпня, тренери “Моноліта” провели останню репетицію. Спарингом нашої команди були гості — ФК “Фортуна” з міста Андрушівка. Вони - бронзові призери чемпіонату Житомирської області у вищій лізі. Репетиція вдалася тренерам та не сподобалась вболівальникам. Адже козятинчани поступилися з рахунком 1:3. Судив матч найбільш милостивий арбітр Козятинщини, що добре розбирається в тонкощах футболу, Олег Шеремет.

Початок гри, як і весь перший тайм, проходив під диктовку “Моноліта”. Вони меншу частину ігрового часу володіли м’ячем. Та свої атаки на ворота суперника вони проводили ефективно і видовищно. От тільки розписатися у воротах житомирян нашим землякам вдалося всього один раз. М’яч був забитий в середині першого тайму, після класичної комбінації. При рахунку 1:0 на користь господарів команди пішли на відпочинок.

Відео дня

У другому таймі монолітовці вийшли на гру майже іншим складом. Таке рішення тренера не сподобалося прихильникам козятинської команди. Ще за інерцією першого тайму гравці “Моноліта” створили  декілька небезпечних моментів біля воріт гостей. Тільки замість взяття воріт, вони хапалися за голову, чим викликали розпач такими діями в своїх вболівальників.

Фанів ФК “Моноліт” можна зрозуміти. Вони хочуть дивитися красивий футбол у виконанні улюбленої команди незалежно, чи то календарна зустріч, чи спаринг. А тренеру потрібний результат всього футбольного сезону. У міжсезоння за більшу платню з команди пішли два ключові гравці середини поля. Їм потрібно знайти заміну.

Щоб порадувати любителів футболу своєї команди, можна було б на товариську гру запросити якийсь аматорський колектив. І “Моноліт” обіграв би ту команду пішки. А як тоді знайти заміну диспетчеру атак команди козятинців Загалевичу?

У поразці 1:3 нічого страшного не відбулося. Команда гостей, яка вже втягнулася в ритм чемпіонату і має ігрову практику, проекзаменувала слабкі сторони команди, яка свій чемпіонат тільки розпочне. Кожному футболісту потрібно рости. Як спортсмен буде набиратися футбольним премудростям, коли його не випускати на поле? Та й не всі виконавці, які грали за козятинську команду в другому таймі, стануть гравцями ФК “Моноліт”.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up