“Трофей” “Джерело” і “Клуб козятинських рибалок”: про день рибалки у Козятині

“Трофей” “Джерело” і “Клуб козятинських рибалок”: про день рибалки у Козятині
  • Щорічно в другу неділю липня професіонали у сфері рибного лову відзначають своє професійне свято День рибалки. Відзначають його також і любителі посидіти з вудкою біля річки.
  • Рибальство - це заспокійливе і корисне хобі, яке до того ж може прогодувати сім'ю.
  • Ми вам розповімо як пройшло свято у рибальських товариствах Козятинщини

Багато з нас, особливо особи чоловічої статі, люблять посидіти де-небудь за вудкою в спокійній обстановці, сподіваючись при цьому на хороший улов. Для деяких любителів риболовлі рибалку не можливо замінити ні походом в театр, кіно чи прогулянкою в парку. Любителі риболовлі завжди знають свою справу, або, принаймні, знаходять в ньому величезний відпочинок для душі і пристойний заряд бадьорості для тіла. Є у нас три рибальських товариства “Трофей” “Джерело” і “Клуб козятинських рибалок”. Перших двоє на день рибалки займалися прибиранням своєї водойми. В “Джерелі” кажуть - літо в роспалі, сезон купання якось сама рибалка відійшла на другий план треба слідкувати, щоб відпочиваючі як можна в кращому настрої відвідували наший пляж.

В “Трофеї” вирішили в таку спеку не проводити змагання, а пройти ставом і прибрати з води пляшки які накидали відпочиваючі.

Тож потрапили в наше поле зору лише двоє рибалок.

Відео дня

Володимир Галицький рибалив у Вовчинцю. Спіймав красеня білого амура вагою 7.600 і сазана 5.150. Розповісти як вдалося йому виловити таких велетнів Володимир Йосипович не міг, по тій причині, що їхав на змагання з дітьми і був напів дороги у місто Чорноморськ.

З другим рибалкою теж виникла проблема. З вудкою останній раз сидів мабуть років 3 тому. Та свято рибалки поважає і на день рибалки коропа вагою 5.200 купив на кругу. От такий у нас видалося свято рибалок.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up