Центр матері та дитини отримав побутову техніку та обладнання

Центр матері та дитини отримав побутову техніку та обладнання
Головне фото та у тесті: вінницька ОДА
  • Козятинський обласний соціальний центр матері та дитини отримав допомогу від Представництва Міжнародного Медичного Корпусу в Україні.
  • У допомозі — комплект побутової техніки та обладнання, яке допоможе створити в закладі більш комфортні умови перебування.

Допомогу до закладу передали вчора, 2 лютого. Про це інформує вінницька ОДА.

Центр матері і дитини отримав електрочайники, мультиварки, мікрохвильові печі, п’ять холодильників та дві електроплити, пральні та сушильну машину та інше.

Відео дня

Наразі у Козятинському обласному соціальному центрі матері та дитини перебувають п'ять мам та 10 дітей. Загалом заклад розрахований на 10 мам з дітьми. Усі клієнти центру можуть тут проживати та отримувати харчування.

У центрі проводять соціальну роботу, спрямовану на профілактику соціального сирітства, з особами, які перебувають у складних життєвих обставинах. Також надають психологічну допомогу (у тому числі психологічні консультації жінкам з інвалідністю та матерям дітей з інвалідністю), а також допомогають в аналізі життєвих ситуацій, визначенні основних проблем та шляхів їх розв’язання, складанні плану виходу зі складної життєвої ситуації, зміцненні або відновленні родинних і суспільно корисних зв’язків, з питань догляду за дітьми раннього віку, їх розвитку та виховання.

До речі, працівники центру на волонтерських засадах надають психологічну допомогу родинам вимушених переселенців, що проживають в Козятинській громаді та плетуть маскувальні сітки.

Як у місті плетуть маскувальні сітки, нагадаємо, дізнавалася наша журналістка. Деталі у матеріалі: «Танк, який був накритий нашою сіткою, до цих пір є»

 

Читайте також:

Зберігайте спокій. На Писарівському родовищі сьогодні лунатимуть вибухи

Стовпчики термометрів опустяться до -11. Коли козятинчанам чекати морозних днів?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up