Цікаве інтерв`ю. Ізраїльське повітря явно пішло на користь Коломойському. Тільки добре про Гриценка

Цікаве інтерв`ю. Ізраїльське повітря явно пішло на користь Коломойському. Тільки добре про Гриценка

Цікаве про гриценка на 11 та 25 хвилині

Бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв’ю Соні Кошкіній розповів про те, кого вважає фаворитами на майбутніх президентських виборах.

Журналістка запитала у Коломойського про його «симпатії» до лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко. У відповідь він сказав, що вона — фаворит президентської гонки, передає ТСН.

«Я вважаю її об’єктивно фаворитом президентської кампанії (...). Як на мене, на 99% вона пройде у другий тур, вона вже у другому турі», — сказав він. Бізнесмен додав, що потрапляння в другий тур виборів уже половина успіху. Далі все залежить від того, хто буде суперником Тимошенко.

«Чи стане вона президентом? Запитання в тому, хто буде її візаві. Якщо візаві буде ВакарчукЗеленськийГриценко, за певних умов, то, звісно, є запитання. Але швидше за все, стане. Я тут би вже поставив 55% на 45%, що стане. А якщо вона буде проти ПорошенкаБойкаРабіновичаЛяшка, то я ставлю три до одного — 75% (що стане — Ред.) на 25%», — додав Коломойський. На його думку, змінити ситуацію може висунення у президенти музиканта Святослава Вакарчука. «Є одне питання, яке може перемішати взагалі всю палітру — це Вакарчук. Якщо він піде, то розклад може бути іншим», — додав він. При цьому бізнесмен додав, що не знає, чи збирається музикант висувати свою кандидатуру.

Раніше Коломойський заявив, що на 99% відкидає, що Петро Порошенко може стати президентом на другий термін.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up