Цікаво знати

Цікаво знати

Позиція

Кіт зцілив дитину

Цікавий випадок трапився в Мексиці. Дівчинка потрапила в автомобільну катастрофу і повернути її до життя було неможливо — вона залишилася в глибокій комі.

Через шість тижнів лікарі виписали її з лікарні і відправили додому.

Сучасна медицина розписалася у повному безсиллі і батькам залишалося чекати смерті своєї доньки або сподіватися на диво. Заможні батьки найняли доглядальницю. Одного вечора вона знайшла в кімнаті хворої дівчинки брудного чорного бродячого кота. Як він туди потрапив - сказати важко! Доглядальниця розповіла про це матері дівчинки. Мати дуже здивувалася: чому доглядальниця не викинула волоцюгу? Та відповіла, що кіт заліз у ліжко до дівчинки, влаштувався біля її лівої руки і обережно лиже кисть. Причому пальці дівчинки легенько ворушаться. З часом дівчинка одужала. Кіт зробив те, чого не змогла зробити сучасна медицина. Кота-рятувальника залишили в домі, помили, нагодували і дали йому кличку Мігель. Виявляється, чорні коти бувають не лише передвісниками біди, а й відвертають її.

Відео дня

 

Керівника видно за почерком

Великим розмашистим почерком пишуть люди, впевнені у своїх силах, вони вміють добиватися своєї мети. У особистому житті непрактичні.

Дрібний почерк у стриманих людей, холоднокровних, спостережливих.

Швидкий стрімкий почерк: люди дуже ініціативні, легко орієнтуються в незнайомій обстановці, вміють вирішувати найскладніші завдання. Нерівний почерк: люди нервові, легко збуджуються.

 

Кров і характер

Японці вважають. що на характер впливають не зірки, а… група крові. Для людей з першою групою властиве прагнення бути лідером. Якщо вони ставлять перед собою мету, то йдуть до неї доти, доки не доб’ються свого. Ці люди вірять у власні сили, не позбавлені емоцій. Проте у них є і слабкості, вони схильні до ревнощів, суєтні і надміру амбітні.

Представники другої групи крові люблять у всьому гармонію, спокій і порядок. Легко контактують з іншими людьми, чутливі, терплячі, доброзичливі. Серед небагатьох недоліків: упертість і невміння розслабитися.

Ті, в кого третя група, яскраво виражені індивідуалісти, схильні робити все, що заманеться. Легко пристосовуються до будь-яких умов, гнучкі і не позбавлені уяви.

Особи з четвертою групою крові мають спокійний, урівноважений характер. Їх, як правило, люблять і комфортно почувають себе поруч з ними. Вони тактовні і справедливі, вміють розважати тих, хто їх оточує. Проте, інколи можуть “зриватися”.   

 

Лучники Чингісхана не знали солі

Давно встановлено, що чим менше людина вживає солі, тим краще вона себе почуває, краще чує, бачить. Лучникам Чингісхана взагалі заборонялася сіль. Завдяки цьому вони до глибокої старості зберігали гострий зір.

 

Щоб вино стало ліками

Лікарі правильно попереджають, що алкоголь шкодить здоров’ю. Проте батько медицини Авіценна відносив старе добре вино до розряду ліків, а не їжі. Луї Пастер вважав вино найбільш здоровим гігієнічним напоєм. Звичайно, в помірних кількостях!  Саме за такої умови біле вино рекомендували при гіпертонії, кволості печінки і як послаблюючий засіб. Червоне ж - при гіпотонії /понижений тиск/, розладах органів травлення, ожирінні й навіть для профілактики кишкових захворювань. Між іншим, монахи Києво-Печерського монастиря в давнину давали хворим вино як цілющий напій. Тож лікування вином /енотерапія/ таке ж древнє, як і вино. Статистичні дослідження останніх років вразили навіть учених. Вживання тваринних жирів сприяє ішемії міокарда, від чого помирає

багато людей. А ось у Франції ця залежність удвічі нижча! А все тому, що французи більше за інших п’ють натуральні вина.                                              

Галина ДЖМІЛЬ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up