У Бердичеві з'явився сексуальний маніяк (Відео)

У Бердичеві з'явився сексуальний маніяк (Відео)

Виявляється, вже кілька жінок піддавалися нападу біля вокзалу Бердичева

У Житомирській області розшукують зловмисника, який напав з ножем на дівчину. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Як стало відомо, подія трапилася ввечері 15 лютого в Бердичеві в районі залізничної станції.

За словами 21-річна місцевої мешканки, на неї напав перехожий, з яким вона розминулася по дорозі додому. Гострим предметом правопорушник порізав дівчині шию. Постраждала врятувалася тим, що почала піднімати шум і чинити опір, внаслідок чого налякала насильника і він втік. Жінка запам'ятала прикмети свого кривдника і повідомила їх поліцейським

Відео дня

У соцмережах також про цей інцидент написала сестра постраждалої. Вона розповіла, що крім замаху на вбивство, була і спроба зґвалтування. На вигляд зловмиснику 35-40 років, зріст близько 170 см, середньої статури, одягнений був у темну куртку, темні штани і шапку, з 3-х денною неголеністю і легким перегаром.

"Спочатку запитав котра година, пройшов мимо, а потім наздогнав, напав з ножем зі спини, сказав закрити рот і роздягатися. Сестра почала чинити опір, і він завдав їй поранення в шию, потім поклав на рейки, вона відштовхнула його ногами, порізала собі руки, а він втік в сторону вокзалу", – написала родичка потерпілої.

Правоохоронці вже почали кримінальне провадження і почали пошуки причетних.

Читайте ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up