У Козятині 14-річний вкрав мопеда. Чи покарають злочинця?

У Козятині 14-річний  вкрав мопеда. Чи покарають злочинця?

Майже опівночі 8 серпня до поліції  Козятина звернувся 71-річний місцевий житель. Чоловік повідомив про викрадення в нього мопеда «Хонда», інформує ГК НП у Вінницькій області.

За словами заявника, двоколісний транспортний засіб з ключами у замку запалення він залишив на власному подвір’ї.

Протягом кількох годин на вулиці міста поліцейські затримали правопорушника, причетного до цього злочину. Ним виявився 14-річний козятинець. За словами підлітка, мопед він взяв, аби покататися.

У поліції кажуть, що підліток раніше неодноразово на вчиненні крадіжок, однак через свій вік не ніс кримінальної відповідальності.

Відео дня

За вищевказаним фактом відкрито кримінальне провадження. За незаконне заволодіння транспортним засобом передбачено позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Марчук

    Був би головою райради мопед не крав би.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up