У Козятині по Довженка встановлюють нову каналізаційно-насосну станцію

У Козятині по Довженка встановлюють нову каналізаційно-насосну станцію
  • Роботи зі встановлення нової КНС розпочалися від минулого тижня. Вже привезли та забетонували ємкість, яку згодом опустять у виритий поруч котлован врівень із землею.

Нагадаємо, у березні поточного року відновлено роботу найаварійнішої з усіх чотирьох козятинських КНС – станцію по вулиці Ціолковського, що у Залізничному. Провели викачку нечистот, гідроочистку ємкості від замулення. Разом з тим, зробили модернізацію системи, зокрема, замінили двигун з насосом на глибинний насос. Окрім цього провели поточний ремонт споруди, а також ремонт електрообладнання.

Тепер черга відновлювальних робіт надійшла і до КНС по вулиці Довженка, 105. 

—  Сиитуація із наповненістю та станом саме цієї КНС настільки критична, що управління ЖКГ ініціювало не просто капітальний ремонт, а повну заміну існуючої КНС на нову. Запроектована нова КНС призначена для прийняття господарсько-побутових стоків буде потужністю 300 куб. метрів на добу, — йдеться на сайті міської ради

Відео дня

Повідомляють, що тендерну процедуру закупівлі послуг на виконання робіт зі встановлення КНС виграло ТОВ «Баскурт» з вартістю 507 672 гривень.

Роботи зі встановлення нової КНС розпочалися від минулого тижня. Вже привезли та забетонували ємкість, яку згодом опустять у виритий поруч котлован врівень із землею.

Як підкреслив заступник міського голови - начальник управління ЖКГ міської ради Андрій Корнійчук, сучасна, автоматизована, енергоефективна, що гарантує безперебійну роботу, каналізаційно-насосна станція по вулиці Довженка, 105 працюватиме вже у другій половині листопада.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up