У Козятині продовжують відстоювати права відсторонених від роботи медиків

У Козятині продовжують відстоювати права відсторонених від роботи медиків

У соцмережах серед козятинців продовжують поширювати пости про незаконне відсторонення працівників від роботи у козятинській ЦРЛ.

Нагадаємо, ми повідомляли, що 31 січня у Козятині у соцмережах виклали відео, як двох медичних працівників відсторонили від роботи, через відсутність щеплення від коронавірусу

Мова йшла про відсторонення фізичного терапевта та медсестру з лікувальної фізкультури відділення фізичної та реабілітаційної медицини козятинської ЦРЛ.

Вчора, 7 лютого козятинські активісти та представники громадських організацій знову прийшли до керівників відділень, аби дізнатися продовження цієї теми. 

Відео дня

Пропонуємо переглянути відео від Оксана Ткачук, як все було. Забіжимо трішки наперед — в результаті довготривалої бесіди-суперечки дійшло до того, що викликали поліцію

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Читач80

    Медичні працівники, в силу своїх спеціальних знань, у тому числі щодо особливостей дії вакцини на організм людини, повинні бути першими хто вакцинується.

    Тоді постає логічне питання щодо рівня фаховості такого працівника. В медичні науці ймовірно не розбирається зовсім, знає лише медичні препарати на рівні звичайної людини.
  • Читач58

    Мавпи з камерами, уявили себе режисерами і правидниками. Смішно.
    Не заважайте справжнім медпрацівникам займатися своєю роботою!
  • Инга Мельничук

    Чому не має звуку??
  • Надія Пилипчук

    Люди забули що вони ЛЮДИ! життя таке коротке, схаменіться.

keyboard_arrow_up