У Козятинській громаді рятувальники розповідали про пожежну безпеку, тонку кригу та «Увага,всім»

У Козятинській громаді рятувальники розповідали про пожежну безпеку, тонку кригу та «Увага,всім»
  • З метою запобігання виникнення пожеж під час опалювального сезону та навчання населення правил пожежної безпеки в побуті, 28 лютого рятувальники Вінниччини провели превентивні заходи в Томашпільській, Оратівській, Літинській та Козятинській територіальних громадах.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області

Надзвичайники ознайомили людей із правилами пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням та електрообладнанням. Власникам помешкань нагадали, що саме несправність електричних побутових приладів та пічного опалення здебільшого стає причиною пожеж в зимовий період.

Відео дня

Також вогнеборці наголосили на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. — Батькам, в сім’ях в яких проживають малолітні діти, рятувальники порекомендували не залишати малечу без нагляду, та ще з малечку, на власному прикладі, навчати їх дотримуватися правил безпеки в побуті. Зокрема, застерегли контролювати дозвілля дітей, зокрема, не дозволяючи їм виходити на тонку кригу та не нехтувати сигналом повітряної тривоги  «Увага всім».

Додамо, третьокласникам першого ліцею показали лялькову виставу «Небезпечні знахідки зайчика», аби проінформувати про можливу небезпеку. На захід також завітали рятувальники.

Читайте також:

У Козятині виготовлятимуть для нового підрозділу медичні евакуаційні ноші. Гроші вже зібрали

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up