У козятинській школі два класи відправили на самоізоляцію

У козятинській школі два класи відправили на самоізоляцію
  • Нагадаємо, вихідними ми повідомляли, що в Козятині двоє учнів захворіло на коронавірус. Класи відправили на самоізоляцію
  • Сьогодні, 7 вересня, про це на своїй офіційній сторінці повідомила міська рада
     

— Міська влада вкотре звертається до всіх керівників підприємств, організацій, установ, хто працює в умовах карантину, з проханням забезпечити дотримання в своїх колективах найвищого рівня санітарії та епідеміологічної безпеки, зокрема, дезінфекції робочих місць, ручок дверей, миття рук, виконання працівниками вимоги – при перших ознаках респіраторних захворювань залишатися вдома, обов’язково й негайно звернутися в телефонному режимі до свого сімейного лікаря.
Просимо містян не легковажити ситуацією з коронавірусом, бо реалії засвідчують протилежне.
Переконливо просимо всіх жителів міста та району проявити соціальну відповідальність. Дотримуватися карантинних вимог, — йдеться на сайті міської влади.

Офіційної відповіді на те, в якій саме школі виявлено коронавірус, не має. Але в коментарях, під новиною козятинчани пишуть, що це перша школа.

Читайте також:

Відео дня

Якщо в класі коронавірус: що мають робити в школах при виявленні COVID-19?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Александр Павлюк

    Будь ласка Фіо і адресу хворих.
  • Дмитро

    яка школа?
  • Іна Жуковська

    Не меліть того що не бачите.
  • Іна Жуковська

    Це не брехня,там у мене діти учаться і там діти дуже боліють,мої діти туди ходять і теж зараз захворіли слава богу на ОРВІ.

    Ірина Шклярська reply Іна Жуковська

    Іна Жуковська і я про це. Люди, які з цим не зіштовхнулися вважають, що це брехня і до чого тут вигода!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up