У козятинській ЦРЛ — один пацієнт з COVID-19

У козятинській ЦРЛ — один пацієнт з COVID-19
  • Станом на 14 липня поточного року, на Вінниччині в 9 опорних лікарнях І хвилі розгорнуто 386 ліжок для лікування хворих на коронавірусну інфекцію.
  • Про це повідомляє Вінницька ОДА

Станом на 14 липня у лікарнях Вінниччини на стаціонарі перебуває 94 пацієнти із лабораторно підтвердженим діагнозом COVID-19. Шестеро з них - діти. Про це повідомляють у Вінницькій ОДА.

Наразі в області у дев'яти опорних лікарнях першої хвилі для "ковідних" хворих розгорнуто 386 ліжок. Тобто завантаженість цих закладів загалом складає трохи менше чверті - 24,4%.

Разом з тим у розрізі лікарень найбільш завантаженою є Тростянецька ЦРЛ - там із 15 ліжок, передбачених для пацієнтів із коронавірусом, зайнято дев’ять - 60%. У Вінницькій міській клінічній лікарні №1 зайнято 49,4% "ковідних" ліжок (40 із 81), у Могилів-Подільській ОЛІЛ - 45% (9 із 20).

Відео дня

Зовсім низькі показники завантаженості у Калинівській ЦРЛ - 1,4% (лікується один пацієнт при передбачених 70 місцях), у Козятинській ЦРЛ - 2,5% (зайняте одне місце із 40), 10% "коронавірусних" місць зайнято в Хмільницькій ЦРЛ (2 із 20).

Однак, окрім хворих із підтвердженим COVID-19,  в лікарнях області нині перебувають 67 осіб, в тому числі 16 дітей із підозро на коронавірус.

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Татьяна Войтко

    Ну хватит врать никто в это не верит  .Дорогие доктора как вы собираетесь нам в глаза смотреть. Болеть не будут. Про совесть молчу вы её уже давно продали

    Татьяна Войтко reply Татьяна Войтко

    Валентина Мельник Матвійчук нет я вычеркнула всех

    Valentina Melnik reply Татьяна Войтко

    Татьяна Войтко.Сто відсотків ви голосували за Зеленського.Чи може ні?

    Valentina Melnik reply Татьяна Войтко

    Татьяна Войтко Соромно за вас.Біжіть самі у інфекційне відділення.Весь світ бореться із цією хворобою.Скільки вже по Україні медиків померло,а ви таку несенітницю пишите.
  • Игорь Даги

    Досить дурити людей своїми байками.
  • Ольга Петрик

    Де докази????? Що ви брешете людям , скільки  ви вже грошей   поклали собі в кішені, де до ваші докази
  • Кіпоренко Олександр

    Заробляти кошти на брехні, лікарі вміють.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up