У Махнівці затримали одеситок, які пограбували пацієнток вінницької лікарні

У Махнівці затримали одеситок, які пограбували пацієнток вінницької лікарні
  • У вівторок, 14 липня у Махнівці затримали одеситок, які були причетня до вчинення злочинів у Вінниці.
  • Жінки викрали дитячі візочки біля лікарень міста, а також гроші, банківську карту та мобільний телефон у пацієнтки медзакладу.
  • Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

Патрульні поліцейські на стаціонарному посту в Махнівці зупинили таксі. Виявилось, що на ньому намагались втекти дві жінки, підозрювані у вчиненні ряду крадіжок у Вінниці. 

За словами заявниць, поки вони знаходились на прийомі у лікарів, невідомі особи вкрали дитячі візочки, залишені біля входу у приміщення. 

За інформацією начальника Київського відділення поліції Віталія Стахова, оперативним шляхом поліцейські встановили, що біля обох лікарень, де стались крадіжки, знаходився один й той самий автомобіль Daewoo на київській реєстрації. Орієнтування на нього було надано усім екіпажам патрульної поліції. Розшукувану автівку, в якій водій ремонтував колесо, патрульні помітили на вулиці Привокзальній.  

Відео дня

Поліцейські з’ясували, що його винайняли у столиці дві жінки для поїздки у Вінницю. Поки чоловік ремонтував транспортний засіб, його пасажирки пішли у магазин. Під час огляду машини поліцейські виявили у багажнику викрадені дитячі візочки. Коли зловмисниці побачили біля автомобіля поліцейських, вони сіли в інше таксі та поїхали. Цю автівку і зупинили патрульні на посту в Махнівці. 

Відомо, що крім дитячих візочків жінки також вкарли з сумки відвідувачки магазину гаманець, а у пацієнтки однієї з вінницьких лікарень – мобільний телефон та гаманець з банківською карткою, з якої зняли 3 300 гривень.

Правопорушницями виявились мешканки Одеси віком 20 та 38 років, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки. Наразі поліція перевіряє затриманих на причетність до аналогічних злочинів на території інших областей. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), за що передбачено до 5 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання оголошення затриманим  про підозру. 

Нагадаємо:

Посіяла мак: у Непедівці поліція виявила заборонені нарковмісні рослини

Замах на вбивство: у Самгородку чоловік вдарив дружину ножем у живіт
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up