«Жашків-Козятин» було "заміновано"?

«Жашків-Козятин» було "заміновано"?
  • 31 березня один з пасажирів поїзда «Жашків-Козятин» погрожував підірвати вибуховий пристрій.
  • На лінію «102» надійшло повідомлення від машиніста.
     

В другій пловині дня пасажири потягу "Жахків-Козятин" пережили шок. За попередньою інформацією, про свій намір привести в дію вибуховий пристрій, який нібито знаходився серед особистих речей,  невідомий "жартівник"повідомив провіднику потягу.  Залізничники вимушені були зупинити дизель на  ст. Погребище-1
Як повідомляють у відділі націоналоьної пліції , на місце події виїхали всі служби швидкого реагування. Зловмисника затримала слідчо-оперативна група Погребищенського відділення. 

Це — 43-річний мешканець Липовецького району. За словами правоохоронців, чоловік був напідпитку. Оперативники оглянули його речі. На щастя, будь-яких підозрілих предметів не знайшли. Рух потягів  на станції Погребище-1 відновили.

— В діях чоловіка вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). За такий злочин передбачене покарання  до шести років позбавлення волі, — кажуть у поліції.
Читайте також:

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Люда Новікова

    Брехня.Поїзд не Жашків - Козятин, а Хрестинівка'-Козятин.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up