У найближчі дні очікуються магнітні бурі

У найближчі дні очікуються магнітні бурі

Сила магнітних бур у найближчі дні коливатиметься від 1 до 3 балів

Сьогодні магнітні бурі будуть слабкими, пише Експрес-онлайн.

За даними Національної погодної служби Національного управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA), сьогодні впродовж дня сила магнітних бур становитиме 1 бал, а після обіду, з 15 години, посилиться до 2 балів. Це означає, що планету накриють лише "невеликі збурення".

Така ситуація із коливаннями збережеться і у ніч на вівторок і впродовж дня 15 січня. Лише з 18 до 21 години вівторка сила бурі трохи зросте - до 3 балів, що означатиме "слабку бурю".

Проте, пізно увечері та в першій половині ночі потужність збурень знизиться до 2 балів. Лише з 3 до 6 години ранку сила магнітної бурі знову зросте і становитиме 3 бали. У середу впродовж дня геомагнітні коливання матимуть 2 бали. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up