У садочках та школах Козятина роблять ремонти і облаштовують укриття

У садочках та школах Козятина роблять ремонти і облаштовують укриття
  • На початку повномасштабного вторгнення очільнииця козятинської громади щодня записувала відеозвернення. Але з часом відійшла від цієї практики
  • 21 липня вона знову записала звернення. Про що у ньому говорила — читайте далі.

Почала голова територіальної громади з традиційних подяк волонтерам, фермерам, благодійним фондам, що дають можливість допомогати жителям громади.  
Нагадала, що з 31 грудня по місту працює система відеоспостереження і тепер кількість злочинів у місті зменшились у кілька разів.
— Кількість камер далі буде тільки збільшуватись — по школах, садочках та установах міської ради зокрема з ціллю покращити безпеку нашої громади. — сказала Тетяна Єрмолаєва. — Тому закликаю вас, будьте законослухняними громадянами, не порушуйте правил.
Найважливішим завданням на сьогодні назвала облаштування укриттів по садочках і школах.
— Вибір батьків — віддавати дітей до школи чи ні. Але будучи вдома, діти теж мають спускатись в укриття. — зауважила очільниця громади. — В укриттях ведуться роботи: мають бути два виходи, туалет, умивальник, вентиляція приміщень, там повинні бути запаси води, їжі та місця для сидіння дітей. Держава ставить перед нами такі вимоги, і ми повинні їм відповідати. Це наш найперший пріоритет зараз.
Комісії обстежили всі укриття, в комісію входили працівники, що відповідають за цивільний захист, ДСНС, інженери. Були складені акти, і всі зауваження відпрацьовуються.
Крім того, усі садочки і школи займаються поточними ремонтами.
— Працюємо над питанням даху у школі №1, школи №9, ліцея №7. Далі в приорітетах харчоблоки, туалети. Далі продовжуємо роботу по НУШУ (програма «нова українська школа»). — продовжила голова громади. —  Дякую працівникам освіти, батькам, благодійникам за допомогу в облаштуванні шкіл. Це дуже важка фізична праця, наснаги вам і успіхів. Дякую усім вам! Рухаємось до Перемоги! Слава Україні! Слава Богу!

Читайте також:

Відео дня

«Комсомольський напрямок» з автостанції приберуть, а графік руху автобусів уже є

Де граються наші діти? Огляд дитячих майданчиків у Козятині

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up