У Вінницькій області незабаром стартуватиме основна сесія ЗНО

У Вінницькій області незабаром стартуватиме основна сесія ЗНО
  • На Вінниччині 21 травня стартує основна сесія ЗНО. Почнеться вона з тестування з хімії. Про це Суспільному розповіла заступниця директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева.

Цьогоріч на ЗНО зареєструвались 15691 абітурієнт у Вінницькій області.

Найбільша кількість учасників з української мову і літератури (9849 учасників), українську мову здаватимуть – 4180 школярів.

В області створено 73 пункти тестування, 30 з них розташовані у Вінниці.

Відео дня

"Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з хімії і завершиться 15 червня тестуванням з географії. Тестування з іспанської, німецької, французької мов відбудуться 24 травня, з англійської мови – 25 травня, з математики – 28 травня, з української мови, української мови і літератури – 1 червня, з історії України – 4 червня, з фізики – 7 червня, з біології – 10 червня. Додаткова сесія ЗНО з 29 червня до 14 липня.", – розповідає Людмила Марцева.

Людмила Марцева додає, цьогоріч захисних масок у пунктах тестування не видаватимуть, тому просять усіх абітурієнтів не забути взяти її з собою.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up