У Вівсяниках встановили сучасний спортивний майданчик з вуличними тренажерами

У Вівсяниках встановили сучасний спортивний майданчик з вуличними тренажерами

Спортивний майданчик відкрили на День знань. Відомо, що невдовзі тут запустять в експлуатацію ще один спортивний об’єкт, розташований неподалік – футбольне поле, облаштування якого на фінішній прямій

 

Обидва майданчики створили на місці, де колись знаходилися корпуси старої школи (пише Вісник Козятинщини). 

Відео дня

Ідея облаштувати спортивні майданчики належить колишньому сільському голові, а нині старості Вівсяників Тетяні Ціпцюрі.  Коштом бюджету Вівсяницької громади було виготовлено технічну документацію для демонтажних робіт. Два роки тому закупили футбольні ворота, а торік – шість вуличних тренажерів, на які із сільського бюджету спрямували понад 50 тис. грн.

Робота по облаштуванню тренажерного майданчика розпочалась на початку літа. Місцевий СВК виділив техніку й працівників, які розібрали старі будівлі та вивезли будівельне сміття, надав відсів. Самгородоцька сільська рада закупила майже тонну цементу для бетонування майданчика. Силами колективу школи і небайдужих сільчан було проведено роботи по його облаштуванню та встановленню тренажерів.

Відомо, що же за два-три тижні планують закінчити й облаштування спортивного поля, на якому шкільна футбольна команда шліфуватиме свої вміння та прийматиме суперників.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up