У Всеукраїнському конкурсі мистецтв козятинчани посіли призові місця

У Всеукраїнському конкурсі мистецтв козятинчани посіли призові місця
  • Днями у Вінниці відбувся VІ Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «Музичний олімп», який об’єднав фахівців вокального, інструментального, хореографічного, театрального та циркового мистецтва.
  • Юні обдарування Козятинської дитячої музичної школи теж взяли участь в творчому конкурсі і зайняли 12 призових місць, більше половини з яких – перші

У номінації «Народний вокал» перші місця здобули – Єва Варданян, Марія Мельничук, Ілона Анжуловська. Друге місце - у Ярослава Жиголовського.
У номінації «Естрадний спів» найкраще виступили Евеліна Широкова, Анастасія Скороходова та Анастасія Ільчук, які зайняли перші місця. Друге – у Шкільнюка Владислава, третє – Анни Ломакіної.
Друге місце в номінації «Академічний вокал» у Лізи Роєнко.
Серед піаністів найкраще виступила Марина Костюк (1 місце), а Марія Мацюк стала третьою.



У VІ Всеукраїнському багатожанровому конкурсі мистецтв «Музичний олімп» взяли участь шестеро вихованці Ілони Злоцької — викладача фортепіано та вокалу в Козятинській дитячій музичній школі. Окрім переможців та срібного призера четверте місце у номінації "Піаністи" зайняла Поліна Мельник (пише Вісник Козятинщини).

 Вітаємо переможців та учасників конкурсу!

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up