«Учитель року-2020»: серед переможців з Вінниччини у регіональному турі є козятинчанка

«Учитель року-2020»: серед переможців з Вінниччини у регіональному турі  є козятинчанка
  • Вчителі з Вінницької області між собою змагалися за перші місця у конкурсі «Учитель року – 2020».
  • Чотири місяці педагоги показували себе у п'яти номінаціях – «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта» та «Хімія». 

Конкурс «Учитель року – 2020» по всій Україні стартував з першого листопада 2019 року. У лютому 2020 року завершився фінальний етап ІІ (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу.

Відомо, що з Вінниччини взяло участь 256 вчителів і лише 15 з них перемогли. Найкращі представники з усіх областей та міста Києва традиційно зустрінуться у фіналі, який буде проходити у квітні в містах Біла Церква («Початкова освіта»), Дніпро («Історія»), Львів («Образотворче мистецтво»), Рівне («Зарубіжна література»), Чернівці («Хімія»). 

Минулого четверга, 6 лютого, відбувся ІІ (регіональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Зарубіжна література». Серед переможців наша краянка — Лілія Василюк — вчитель зарубіжної літератури та англійської мови Махаринецької СЗШ І-ІІІ ступенів.

Відео дня

Вітаємо Лілію Василюк з зайнятий почесним другим місцем.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up