«Укрзалізниця» закупила замовила «золоті» сувеніри

«Укрзалізниця» закупила замовила «золоті» сувеніри

Брендована склянка з підсклянником коштує більше двох тисяч гривень.

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА , “Укрзалізниця” закупила фірмові подарункові набори по 2 025,97 грн.

Центр сервісного забезпечення, що входить у структуру “Укрзалізниці”, провів чергові тендери на придбання сувенірної продукції, а саме подарункових наборів на одну і дві персони.

Загальна очікувана вартість становить понад 1,3 мільйона гривень.

Відео дня

Під подарунковими наборами замовник має на увазі 231 набір на одну людину, в який входять:

– підсклянник з зображенням логотипу “Укрзалізниця” – 1 шт.;

– склянка кришталева на 200 мл. – 1 шт.;

– ложка чайна – 1 шт.;

– подарункова упаковка синього кольору з логотипом “Укрзалізниця” – 1 шт.

У 210 наборів на дві персони закуповується аналогічний товар тільки в подвійному екземплярі.

За результатами торгів перемогу в тендері на поставку одноосібних наборів отримав ПП Демиденко Олександр Миколайович з сумою 468 тис. грн.

Вартість однієї склянки з підсклянником (з логотипом УЗ) в подарунковій упаковці склала 2 025,97 грн. без НДС. Набір із двох склянок у такій же комплектації склав 3 047,61 грн. без НДС.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up