В Кубку Козятина переміг «Поклик серця»

В Кубку Козятина переміг «Поклик серця»
  • Майже двомісячний футбольний марафон, який проходив в манежі залізничного училища, завершився матчем Козятинських «Левів» з «Юніором» з Йосипівки. 
  • В цих футбольних битвах можна було побачити елементи футболу на всі смаки.
  • Фінт «Еластико», який до автоматизму довів Рональдіньо, фінт Кройфа, бразильця Фалькао, переступи Кріштіану Роналду, чи бразильця Роналдо, фінт Зідана і футбольний фрістайл.
  • У 28-ми футбольних баталіях було все те, за що вболівальницька братія так любить футбол.

 

В останній день турніру першими на манеж спорткомплексу залізничного училища вийшли лідери футбольного марафону «Поклик серця» та «Колос» з Махнівки. «Серця» перемогли команду хліборобів з рахунком 4:1 Слід відзначити, що переможці зустрічі грали в цей день без двох лідерів команди — Олександрів Собка та Козюка. Після гри ми з жартом запитали у Максима Кисіля:

– Ви виграли у «Колоса» без лідерів команди. Коли ви зіграли внічию з «Локомотивом» вам що, Собко і Козюк в тому матчі грати заважали?
– Виходить, що так, –  жартуючи відповів Максим.

А коли без жартів, матч «Поклик серця» — «Колос» був окрасою всього турніру. Якщо до цих двох команд приєднати «Локомотив», то матимемо весь цвіт козятинського футболу. Саме в цих колективах грали найкращі футбольні майстри козятинського сьогодення. Вони в такій послідовності склали квартет призерів:

Відео дня
  •  «Поклик серця» став дворазовим переможцем турніру.
  • Футболісти «Колоса» стали володарями срібних нагород.
  • Футзалісти «Локомотива» замкнули трійку призерів.
  • Четвертими фінішували «Леви» Команда Руслана Гуменюка

Майже на рівних «Леви» боролися з дорослими спортсменами. Результат юних футболістів більш ніж достойний. В юнацькому турнірі вони свої дерев’яні медалі обміняли б на золоті.

На п’ятому місці «Локомотив 2». Шостими фінішували гравці міської федерації футболу. На сьомому місці – футболісти фірми «Мак». Ця команда протягом всього турніру намагалася грати в футбол для глядача, грали футболісти «МАКу» в комбінаційний футбол.

Останніми в турнірній таблиці фінішували молоді йосипівчани команди «Юніор». Гравці цієї команди в манежі демонструють з м’ячем якийсь футбольний фрістайл. Трапився такий епізод під кінець зустрічі з «Левами». Фанам футболу така вправа гравця «Юніора» сподобалась. Значить в футболі вони вміють багато, а їхні перемоги ще попереду.

В останній день турніру команди мали такі результати: «Поклик серця» — «Колос» 4:1. «Локомотив»— «МАК» 9:5 «Локомотив 2» — Міська федерація футболу 5:3, «Леви» «Юніор» 5:4

— До нових зустрічей, — сказали організатори змагань та футболісти

Читайте ще:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up