В центрі Козятина горіло складське приміщення. Версії очевидців

В центрі Козятина горіло складське приміщення. Версії очевидців
  • Близько 17 години недільного вечора 6-го вересня між магазином «Грош» та «Новою поштою» стало горіти складське приміщення.
  • Спочатку пожежа, за словами очевидців, не дала за себе знати. Вогнище розгорілось якось без диму. Першими язики полум’я побачили діти і сказали дорослим.

Полум’я швидко охоплювало все нові і нові метри кубічні приміщення. Вогнеборці приїхали швидко, причому двома екіпажами. Зорієнтувавшись в ситуації, вогнеборці протягли шланги через насип бомбосховища і приступили до гасіння пожежі. Слід відзначити, що рятівники боролися не тільки з вогнем, а й з юрбою підлітків, яких зібралося подивитися на пожежу більше як півсотні. Хлопці з громадської організації «Зміни Козятин» допомогли вогнеборцям витягти на гору пожежний шланг, який був вже наповнений водою. Хтось серед присутніх зауважив: «Гуртом і батька добре бити».

Рятівники швидко приборкали вогнище та, зробивши свою справу, поспішили на базу. Адже в одного з екіпажів це вже був не перший виклик. 

Відео дня

Двома нарядами до місця події приїхали й правоохоронці. Коли рятівники боролися з вогнем, стражі порядку проводили побудинковий рейд в пошуках свідків. Адже багато очевидців схилялися, що пожежа сталася від дитячих пустощів. Іншої думки був чоловік, що назвався Денисом. 

— Підпал зроблений зі знанням справи. Мабуть палій розраховував, що в складському приміщенні є мастильні матеріали, – казав чоловік. 

Вогнеборці - командир відділення старший прапорщик служби цивільного захисту Олег Фіщук, пожежний рятувальник Олег Демченко, начальник караулу старший лейтенант Педасій, пожежний рятувальник Павло Іванюк, прапорщик цивільного захисту Сергій Гаврилюк, командир відділення Олександр Сабнюк вже були на базі дислокації. Правоохоронці також завершили пошук свідків. Лише дорослі ближніх будинків стояли на версії, що підпал організували  діти.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег Козачук

    Краще б видiлили ту дiлянку мешканцям пiд гаражi нiж оте занедбане захолустя!!!
  • Tetyana Kostiuk

    А можливо, комусь, земельна ділянка приглянулась.

    Мер reply Tetyana Kostiuk

    Так ее вроде и за копейки продаёт мер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up