Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан

Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан

Ми зібрали найважливіші матеріали за суботу, 28 березня та неділю, 29 березня, аби нагадати вам популярні матеріали на сайті kazatin.com. 

До вашої уваги пропонуємо ТОП минулих вихідний
 

На вулиці Грушевського безкоштовно роздавали маски

Вслід за депутатом Малишевським, який з трьома волонтерами організував пошив масок для пенсіонерів, до людей вийшли з пропозицію масок  ГО «Зміни Козятин». Першу партію, 100 захисних масок, ця організація роздавали всім охочим біля супермаркету «Фора». Сергій Матвіюк роздавав маски, а Руслан Кухар обробляв антисептичним засобом руки усім охочим.

Як ТСН налякав козятинчан сюжетом про коронавірус

У четвер, 26 березня, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька повідомила, що на коронавірус в Україні заразилося 196 людей з яких 16 – діти. Два останніх випадки захворювання дітей -  з Вінниччини та Волині. Для підтвердження слів ведучої журналістки ТСН показали відео однієї з лікарень Вінниччини. Козятинчани побачили у відеоролику ТСН приймальне відділення Козятинської центральної районної лікарні. Багато наших земляків пригадали, що ці кадри вони вже бачили, в сюжеті  де лікарі доставили пацієнта, якого вирвали з крижаної пастки двоє школярів
27 березня ми зв’язалися з головним лікарем ЦРЛ Олександром Кравчуком. Він підтвердив, що в ТСН дійсно показали кадри, коли бригада екстреної медицини доставила в прийомне відділення хворого ще задовго до коронавірусу в Україні.

 

Відео дня

Козятин в інстаграм: підбірка свіжих фото

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Козятина. Дивіться нашу добірку кращих фото з Instagram тижня, що минає
 

Десятий день жорсткого карантину. Черги біля банкоматів

На відміну від перших днів карантину, коли більшість магазинів працювало, а на вулицях міста було повно людей, цього разу помітили, що правил карантину дотримувались майже у всіх місцях, де ми побували.  Виняток – черги біля банків та банкоматів. 
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Козачук

    А що то за палатку розгорнули біля приймального відділення ЦРЛ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up