Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан

Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан

Ми зібрали найважливіші матеріали за суботу 11- те та неділю 12-те липня, аби нагадати вам популярні та важливі матеріали на сайті kazatin.com.

До вашої уваги пропонуємо ТОП вихідних  
 

Відновлюються приміські поїзди в напрямку Бердичева, Шепетівки, Погребище, Жашкова. Графік руху

З вівторка, 14 липня, відновлюється курсування приміських поїздів в напрямку Бердичева, Шепетівки та Погребище, Жашкова. 
За інформацією начальника пасажирського сектору Козятинської дирекції залізничних перевезень Ірини Шклярської, з вівторка 14 липня, відбудеться черговий запуск приміських поїздів Козятин-Шепетівка, Козятин-Бердичів, Козятин-Погребище, Козятин-Жашків. Графік руху дивіться за посиалнням
 

На дороги Вінниччини виділять більше мільярда гривень. Де ремонтуватимуть?

На будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг у Вінницькій області з бюджету України виділять ще понад один мільярд гривень.
Про це стало відомо із постанови Кабміну від 1 липня 2020 року № 539, якою й затвердили перелік об’єктів автомобільних доріг загального користування державного значення та обсяги бюджетних коштів для їх фінансування у 2020 році. Загалом Кабінет Міністрів України постановив виділити Державному агентству автомобільних доріг 35 мільярдів гривень. З них на Вінницьку область – 1 133 382 080 гривень (це на 51,01 кілометрів доріг і  81,4 погонних метрів мосту). Зокрема ці кошти передбачені на:

– об’єкти будівництва та реконструкції автомобільних доріг – 1 000 000 гривень, – об’єкти капітального ремонту автомобільних доріг – 252 100 000 гривень (81,4 погонних метрів мосту)
– об’єкти поточного середнього ремонту автомобільних доріг – 880 282 080 гривень (51,01 кілометрів дороги).

Відео дня

Додамо, що траса М-21 проходить через Махнівку

Концерт з нагоди дня міста транслювали для людей чи для галочки?

Наше місто відзначило свої 146 іменини. Офіційною датою дня народження міста за старим стилем є 7 липня 1874 року. От тільки в зв’язку з карантином пройшло свято без гучних феєрверків, вогняних шоу, гостей з Польщі та приїжджих артистів. І це великий плюс для міського бюджету. З убитими дорогами, збитковими підприємствами не підходить нам за бюджетні кошти шикувати. 
Але щоб козятинчан взагалі не залишити без згадки про 146-ті іменини міста міська рада організувала концертну програму яку напередодні свята розмістили в режимі онлайн. Ми зробили невеличке опитування серед козятинчан щодо концерту в режимі онлайн.
 

Козятин в інстаграм: підбірка свіжих та яскравих фото

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні місця, а також яскраві події з життя Козятина. Дивіться нашу добірку яскравих липневих фото з Instagram 
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up