Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан

Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за суботу 28-е та неділю 29-е листопада, аби нагадати вам популярні та важливі матеріали на сайті kazatin.com
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП вихідних    
     

Їли собак, котів та одне одного: жахіття голодомору на Козятинщині

Про голодомор ми знаємо зі шкільних підручників історії. Він торкнувся кожного українського села, яке на той час входило до СРСР. Щоб хоч якось вижити, людям доводилося їсти кору дерев, траву. Не рідкісними для козятинських сіл були випадки канібалізму. Розповідаємо, що призвело до масового мору голодом і що відбувалося на Козятинщині у ті роки.

Скільки платитимемо за газ у грудні?


«Вінницягаз Збут» повідомило про ціну природного газу в грудні Ціна природного газу для побутових споживачів ТОВ "Вінницягаз Збут" у грудні 2020 року становитиме 8,85455 грн за м куб. У перерахунку на енергоодиниці це - 0,8369 грн/кВт-год.
« Уникнути підвищення вартості природного газу у грудні вдалося також завдяки тому, що протягом останнього місяця на європейських біржах не відбулося зростання цін»,- зауважив директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.
 

Жінка померла на дорозі. Медики боролися за її життя до кінця

У Козятині на вулиці Грушевського бригада екстреної допомоги майже годину,  за словами свідків, намагалася реанімувати жінку, яка знепритомніла і впала прямо на вулиці. Врятувати її не вдалося.  Ми приїхали у відділення екстреної медицини щоб поспілкуватися з бригадою, яка чергувала 26 листопада. Але застати її не вдалося. Нам порадили прийти в понеділок 30 листопада до завідуючої. Додзвонитися з першого разу до Лариси Петрівни нам не вдалося. Пізніше вона повідомила прізвища медичних працівників, які боролися за життя жінки. Це — фельдшери екстреної медицини Максим Хаврук, Євген Гижа та Аліна Барчук-Василюк, а також водій швидкої допомоги Василь Малай. З медиками поспілкуємося  трохи пізніше. Пропонуємо вашій увазі допис козятинчанки, яка була свідком ситуації.
 

Відео дня

Математичний вундеркінд з Козятина Антон Васалатій у «Вікнах»

Раніше ми писали, що учень 9 класу «школи-гімназії-дитячий садок» Антон Васалатій встановив новий рекорд України з прангміліне   Хлопець — вихованець козятинської «школи-гімназії-дитячий садок». Йому піддаються надскладні математичні завдання. Додає, ділить, множить подумки багатозначні числа. Причому за лічені секунди. А днями «Вікна» відзняли про Антона сюжет. Пишаємось нашим земляком!
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:36 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up