Великдень-2018: скільки будуть відпочивати українці

Великдень-2018: скільки будуть відпочивати українці

Великдень у 2018 році православні християни в Україні святкують 8 квітня. Згідно з календарем вихідних, представленому Мінсоцполітики, в квітні українці матимуть два додаткових вихідних - 9 і 30 квітня

 

Вихідні в квітні 2018 на Великдень

Календар свят 2018 передбачає 11 вихідних в квітні включаючи святкові дні та звичайні вихідні. Великдень не має певної фіксованої дати святкування, але обов'язково її відзначають в неділю. У 2018 року Великдень припадає на 8 квітня - неділя, тому українці отримають ще один додатковий вихідний в понеділок - 9 квітня.

Відео дня

Таким чином, українці відпочиватимуть три дні поспіль - 7, 8 і 9 квітня. А вже в кінці місяця українців очікують відразу чотири вихідних дні підряд.

1 травня - День міжнародної солідарності трудящих - доводиться на вівторок. Кабінет Міністрів прийняв рішення перенести робочий понеділок 30 квітня на суботу 5 травня. Таким чином, українці відпочиватимуть 28, 29, 30 квітня та 1 травня.

Передсвяткових робочих днів, скорочених на годину, в квітні 2018 роки не передбачено

Вихідні на Великдень 2018 в Україні

Погода на Великдень

Як кажуть в народі, в цьому році ми будемо святкувати «ранню» Великдень. Синоптики прогнозують, що другий місяць весни 2018 року очікується мінливим, хоча і не дуже холодним. На початку квітня, на думку синоптиків, буде досить тепло. Це тепло почнеться ще в кінці березня і перейде в квітень.

На вулиці температура порадує нас високими показниками - близько 18 градусів тепла. Ночі теж будуть по-весняному теплими - не нижче 8-10 градусів тепла. Погода переважатиме сонячна і приємна. Але не обійдеться і без дощів. У деяких регіонах країни вони можуть бути рясними і частими (більше норми). Це скоріше стосується західних, північних і південних областей України. Після першої декади квітня місяця очікується незначне похолодання. На думку синоптиків, похолодання не затягнеться надовго і кінець місяця знову принесе тепло і сонячну погоду.

Як раніше повідомляла НАРОДНА ПРАВДА, згідно з календарем вихідних, затвердженого Кабміном, український очікують чотириденні канікули в березні, квітні і червні.

Нагадаємо, погода в Україні погіршилася внаслідок дії двох циклонів з Балкан.

Раніше повідомлялося, що після ряду циклонів і принесених ними снігопадів, з 26 березня в Україні почнеться стабільне потепління.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up