Ветеранський “Моноліт” із бронзою, хоча мали грати у фіналі

Ветеранський “Моноліт” із бронзою, хоча мали грати у фіналі

Таким результатом не задоволені не тільки футбольні ветерани нашого міста. Незадоволеними залишилися й самі чемпіони

Протягом місяця кращі ветеранські команди Вінницької області визначали чемпіона з футзалу в своїй віковій групі. На турнірі ветеранів 40+ переможцями зимового футболу стали “Патріот ПСВ” з Вінниці. Срібним призером стала команда з села Ободівка Тростянецького району. А замкнули призову трійку ветерани козятинського “Моноліту”.

Здавалося, команда, яка є бронзовим призером серед кращих колективів області, — це великий  успіх. Та коли команда привчила своїх прихильників до перемог, то її третє місце на турнірі ветеранів вважається невдачею.

Чому так сталося? Скоріше за все, від “Моноліта” відвернулася фортуна. Яскраво виступивши в півфіналі, гравці нашої команди не зберегли бойовий склад на фінальну частину розіграшу. І втрата двох ключових гравців команди далася взнаки. Та, не зважаючи на командні втрати, монолітівці боролись за місце під сонцем.

Відео дня

Спочатку вони переграли команду з Бершаді з рахунком 6:0, а команда Ободівки, яка грала раніше від наших футболістів, розібралася зі своїм суперником — 9:3. Та чомусь цей результат значився як 8:3. Тому гравці нашої команди вирішили, що рахунок 6:0 достатній для виходу в фінал, при підрахунку різниці забитих і пропущених м’ячів, у разі нічиєї з командою Ободівки.

Як кажуть, навмисно не придумаєш. Гра між “Монолітом” і командою з Ободівки завершилась внічию 1:1. У обох колективів різниця м’ячів була + 6. Та за рахунок забитих м’ячів, у фінал вийшли футболісти Тростянецького району. Вони у фінальному поєдинку поступилися вінничанам з рахунком 2:4.

Наша команда в боротьбі за третє місце переграла спортсменів тульчинського “Патріота” з рахунком 5:3. Ось так, не програвши жодного матчу за весь турнір, у козятинців тільки третє місце і бронза.

Таким результатом не задоволені не тільки футбольні ветерани нашого міста. Незадоволеними залишилися й самі чемпіони. Вони у фінальній грі хотіли зустрітися саме з нашими земляками. Адже в пам’яті вінничан - минулорічна поразка на турнірі ветеранів 35+. Тож не задоволені вони, що не відбувся матч-реванш між друзями- суперниками “Патріот ПСВ” Вінниця - “Моноліт” Козятин. Але, як кажуть: “Ще не вечір. Усьому свій час.”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up