«Ви неймовірні»: збір на вантажний автомобіль для захисників з Самгородоцької громади закритий

«Ви неймовірні»: збір на вантажний автомобіль для захисників з Самгородоцької громади закритий
  • Волонтери з Самгородоцької громади оголосили збір коштів на вантажівку для наших військових, які обороняють країну на бахмутському напрямку. Необхідно було зібрати 400 тисяч гривень.
  • Тиждень тому повідомили — зібрали 220000 гривень з 320000 запланованих. 
  • А сьогодні збір уже закрили. Дякують кожному за допомогу

— Збір на вантажний автомобіль закрито! Машина придбана! Дякую усім і кожному хто не пройшов осторонь і долучився до збору! Ви просто неймовірні, — написала  Тригуб Катерина. — Усі разом ми сила! Особлива подяка Василь ЛопушанІрина Зегря , Віктор Бернов , Борис Могила та Благодійна організація «Я Допомагаю Дітям» .

Також Катерина додає — найближчим часом автомобіль поїде до свого місця призначення, хлопці дуже її чекають.

Відео дня

Разом з цим Катерина повідомляє — для доставки на передову потрібно 300 літрів пального, так як розхід 40 літрів на 100 кілометрів. Це десь 15 000 гривень. Тож волонтери звертаються допомогти фінансово, можливо і самим пальним.

Приват: 4149 4991 2228 8549 Тригуб К. В. 

Нагадаємо: «Наші воїни земляки із 61 бригади понесли великі людські і матеріальні втрати, внаслідок важких боїв 3, 8 січня 2023 року у Соледарі (під Бахмутом). На даний час бригада утримує бойові позиції на бахмутському напрямку та веде активні бойові дії з противником, забезпечуючи здійснення оборонних заходів по відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації. Для успішного та ефективного виконання вище згаданих завдань, підвищення мобільності підрозділів, а також збереження життя і здоров'я особового складу воїнам 2-го батальйону вкрай необхідний вантажного автомобіля».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up