Видовищна нічия: “Моноліт”-”Володимир

Видовищна нічия: “Моноліт”-”Володимир
  • На стадіоні “Локомотив” минулої суботи відбулася футбольна зустріч між місцевим “Монолітом” і командою “Володимир” з Тиврова.
  • Це була гра 5-го туру обласної першості у вищій лізі. Інтересний і видовищний поєдинок завершився внічию 1:1.
  • Команда з Тиврова — дебютант вищої ліги, але за підбором виконавців цей колектив може претендувати на чемпіонство в обласній першості.

Початок гри був за гостями. Вони перегравали середню ланку козятинського клубу. Близько до середини першого тайму “Моноліт” вирівняв гру. І в одному епізоді Олексій Тверезенко мав нагоду відкривати рахунок в матчі. Тільки його удар оминув ворота тиврівців. Кінцівка першої половини зустрічі знову була на боці гостей. Але перша половина зустрічі так і завершився з нулями на табло.

Другий тайм проходив у тому ж ключі, що й кінцівка першого тайму. Гості атакували, козятинці вдало оборонялися. Атаки “Володимира” через центральну зону захлиналися на підступах до карного майданчика “Моноліта”.  Але настирні гості таки досягли успіху. А допоміг їм в цьому наш земляк, що виступає зараз за “Володимир”, Олександр Собко. Він хитнув захисника козятинців і стрімко пройшов лівим флангом. Подачу, яку зробив Олександр в карну зону “Моноліта”, замкнув його партнер по команді.                                                                                                              Удар останнього виявився точним. Гості повели в рахунку 1:0. Забили тиврівці у ворота наших земляків і другий гол. Тільки він був забитий з порушенням правил і арбітр справедливо його скасував.

Відео дня

За 15 хвилин до завершення матчу тренери “Моноліта” роблять подвійну заміну. На поле виходять Андрій Веретинський та Олег Яременко. Ще до початку матчу цим двом футболістам відводилась роль Джокера команди і тренерська заготовка майже спрацювала. Веретинський зрівняв рахунок у зустрічі, а зусиллями Олега Яременка почалась атака, яка мало не завершилась голом у ворота гостей. М’яч потрапив у штангу воріт приїжджих футболістів.

Невідомо, як би завершився матч, якби головний арбітр не вилучив з поля гравця “Моноліта”. Це сталося в епізоді, де суддя не міг бачити гру рукою.лежачого гравця. Футболіст не погодився з рішенням рефері, а суддя розцінив такий жест спортсмена як неспортивну поведінку. І за друге попередження в матчі видалив козятинця з поля. Розпач Андрія можна зрозуміти. Тільки капітан команди “Моноліт” отримував гірчичники не за порушення правил, а за незгоду з рішенням арбітра.

Вдесятьох козятинці вистояли. Нічия дозволила нашим землякам переміститися на другу сходинку в турнірній  таблиці. Але покарання, яке команда отримала на рівному місці, для “Моноліта” продовжиться.

У наступному поєдинку 29 вересня з командою ”Агро-Астра” Немирів Андрій не гратиме. А це серйозна втрата для колективу. Відбудеться гра з ”Агро- Астрою” о 14 годині.      

  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up