Відремонтували дорогу Козятин-Ружин

Відремонтували дорогу Козятин-Ружин

Кожному водію добре відома траса від Козятина до Ружина сусіднього Житомирського району.
Соцмережі «гудуть» — на даній дільниці провели ремонт

Добре знана трса в 30 кілометрів з Козятина до Ружина відремонтована. Через ями її доводилось долати за годину-півтори через суцільні ями. Аби хоч якось об’їхати найбільші, кермувальникам доводилось виїжджати на узбіччя. А маршрутні таксі взагалі не виїжджали в рейси через те, що часто ламались….

Відомо, що даний відрізок дороги обласного значення, й він не бачив ремонту близько 25 років. Але після переходу доріг місцевого значення на баланс облдержадміністрації роботи відновилися. І всередині червня нарешті розпочато ремонт дорожнього покриття розпочато на шляху Н-02/М-06/- Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка у Ружинському районі. Реалізація робіт стала можливою за додаткового надходження коштів з Укравтодору для виконання робіт з експлуатаційного утримання доріг та, зокрема, ліквідації аварійної ямковості. – На автомобільній дорозі національного значення вже працює кілька пневмо-струменевих механізмів, усуваючи незначні пошкодження, глибокі ж вибоїни будуть ліквідовані гарячим асфальтобетоном та методом просочення. Роботи будуть виконані у найкоротші терміни для забезпечення безаварійного руху на даному шляху», – повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг.

Валентина Лісова

Відео дня

Дивіться ще:

Фото дня: на козятинських дорогах почали оновлювати розмітки
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up