Відсутність сусіда ламає благоустрій житла

Відсутність сусіда ламає благоустрій житла

Гаряча лінія

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” зателефонувала мешканка вулиці Джерельна будинку 60. Вона повідомила, що в тому будинку раніше проживали 6 сімей, а на дану пору там  — тільки четверо господарів. Одна мешканка померла, а інший житель перейшов в інше місце проживання. У нежилих квартирах, за словами пані Галини, завелися щурі і гидкі створіння намагаються стати сусідами.

Щоб з’ясувати всі подробиці, газета “RIA-Козятин” побувала за вказаною адресою.

Дійсно, нежилі приміщення в будинку розвалюються. Деякі кімнати тривалий час не ремонтувалися, коли в них ще проживали люди.

Відео дня

— Потрібно, щоб хтось вселився в нежилі квартири, — каже Галина Костянтинівна. — Наприклад, люди, які не мають житла. Всередині будинок з опаленням, а зовні можна зробити косметичний ремонт. Адже родичів у покійної господині однієї з квартир не залишилося...

Але газета знайшла родичів померлої. На сусідній вулиці живе брат.

— Якщо хтось хоче поселитися, то нехай купує і поселяється, — каже він. - Мій син має зробити всі документи на помешкання і буде там жити. Це наша спадщина.

Є надія, що життя на Джерельній, 60 налагодиться. Якщо ж сусіди будуть баритися, складною видасться зима для мешканців будинку. Ми б радили їм звернутися в адмінкомісію при міській раді, яка точно має знати, як діяти в подібних випадках.

Галина КАСЯНІВСЬКА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up