Випічка, смаколики та листи з подяками: козятинчани зібрали посилки для ЗСУ

Випічка, смаколики та листи з подяками: козятинчани зібрали посилки для ЗСУ
  • Жителі Козятина вчергове долучилися до обласного проєкту «Подаруй військовому смак домашнього тепла». Для військових цього разу зібрали чотири коробки смаколиків та домашньої випічки.

15 грудня з Козятина до обласного Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу відправили  чотири коробки продуктів для наших захисників та захисниць на передовій.

У кожній посилці, як інформує Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва, домашня випічка та різноманітні солодощі, смаколики від дбайливих козятинських господинь, чай та кава, а також символи і смаки прийдешніх Різдвяно-новорічних свят: мандарини, горіхи та мед.

Також маленькі козятинці вклали до посилок намальовані звернення до військових на фронті та листи із подяками, власноруч виготовлені обереги та аплікації. 

Відео дня

«Дякую всім дорослим та маленьким козятинським волонтерам і волонтеркам, які долучились до участі у проєкті, — каже Єрмолова. — Часточка турботи та домашнього затишку обов’язково сприятиме бійцям у службі. Адже там, на передовій, також важливо відчути запах дивовижних зимових свят».

Ще у листопаді, нагадаємо, Козятинською міською радою оголосили акцію «Подаруй військовому домашнє тепло». У ній взяли участь педагогічні колективи, учні та їхні батьки усіх навчальних закладів Козятинської міської територіальної громади.

У результаті: два буси, навантажені під дах дбайливо запакованими посилками загальною вагою біля тонни, отримали козятинські військовослужбовці в/ч А7339 на фронті. Деталі за посиланням.

 

Читайте також:

Найцінніші — дитячі листи: козятинські військовослужбовці отримали посилки від громади

«Біленькі, як хмаринки, легенькі, як крила янгола-охоронця»: в зону бойових дій відправили маскувальні сітки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up