Випускників другої школи вітали Бронюк, ONUKA, Онофрійчук, Alyona Alyona та Беленюк

Випускників другої школи вітали Бронюк, ONUKA, Онофрійчук, Alyona Alyona та Беленюк
  • Віктор Бронюк, ONUKA, Олександр Онофрійчук, реперка Alyona Alyona та призер Олімпійських ігор Жан Беленюк привітали випускників школи №2 зі святом.
  • Зірки записали коротке відео, яке виклали у мережу в п'ятницю, 31 липня.
  • Що побажали нашим випускникам?

Короткий ролик починається із привітань Віктора Бронюка. Лідер гурту “ТІК” побажав, щоб дорога, на порозі якої стоять випускники, не була тернистою.

- Все у вас вийде класно і не хвилюйтеся. Всі ті перипетії, які внесла цього року пандемія - це нічого страшного. У кожного трапляється. Але вони в жодному випадку не мають вплинути на ваш життєвий шлях. Так що здобувайте, ростіть, перемагайте! Все у вас буде класно, - сказав Віктор Бронюк.

Естафету привітань Бронюк передав Олександру Онофрійчуку. Він, до речі, і сам навчався у нашій другій школі. Своє привітання співак записав у салоні автівки.

Відео дня

- Хоча цей рік приніс нам багато несподіванок, змінив багато наших планів, ми зараз знаходимось на карантині, але ми віримо в гарне майбутнє. Я бажаю всім випускникам знайти себе у житті, вибрати свою професію, найкраще продемонструвати свої здібності та знання, - побажав Онофрійчук.

Наступна на відео - відома реперка Альона Альона. Своє привітання вона почала по-реперськи - зі слів “йоу-йоу-йоу”.

- Хочу побажати вам легкої дороги далі. Побажати вам не забувати, хто ви є, для чого ви прийшли на цей світ. І якщо ви, можливо, цього не знаєте, щоб ви знайшли це, знайшли себе і змінювали все навколо на краще, - сказала Альона Альона.

Наступною привітала наших випускників Наталія Жижченко, фронт-вумен гурту “ONUKA”.

- Я зичу вам впевненості у завтрашньому дні, впевненості у вашому шляху, я зичу вам йти до своєї мети, незважаючи на обставини. А також всіх благ вам і вашим рідним і найкращого майбуття для всіх вас, - побажала лідерка гурту “ONUKA”.

Долучився до привітань і спортсмен Жан Беленюк.

- Щоб вас супроводжувала вдача після школи, ви реалізовували найамбітніші ваші плани. І впевнений, що з таким викладацьким складом, який у вас був, вам усі гори підкоряться, - связав Беленюк.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up