Вісім легкоатлетів з Вінниччини змагатимуться за звання чемпіонів: серед них є і козятинські

Вісім легкоатлетів з Вінниччини змагатимуться за звання чемпіонів: серед них є і козятинські
  • Вінничани визначились зі складом збірної, яка представлятиме область на Чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні. Змагання проводитимуться серед юніорів, також вінничани візьмуть участь в командному Чемпіонаті України. 
  • Про це йдеться на сайті Вінницької ОДА

Збірну команду затвердили за результатами чемпіонату Вінницької області з легкої атлетики у приміщенні серед дорослих та юніорів. У змаганнях, які відбулися ще до початку локдауну, взяли участь 247 спортсменів, які представляли спортивні школи м. Вінниці, Бершаді, Літина, Немирова, Іллінців, Крижополя, Козятина, Мурованих - Курилівців,  а також легкоатлети з Кіровоградської, Харківської та Хмельницької областей. 

Легкоатлети виборювали звання найкращих у стрибках у висоту, стрибках з жердиною, штовхання ядра та на біговій дистанції  60 м, 400 м, 3000 м.

Переможцями обласних змагань стали : Олена Жмур – стрибки у висоту (жінки);  Вадим Адамчук – стрибки з жердиною, біг 60 м з/б, штовханні ядра; Сергій Козловський – стрибки у висоту (чоловіки);
Павло Козловський – стрибки у висоту (юніори); Наталія Бесідовська – біг 60 м (юніорки); Олександр Притула – біг 60 м ( чоловіки);  Артем Кахно – біг 400 м ( юніори); Ілля Сосницький – біг 3000м ( чоловіки).

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up