Вклоніться Матерям

Вклоніться Матерям

Українці відзначили 14 травня день найдорожчої у житті людини — Матері. Це найважливіші жінки для кожного з нас.

12 травня випала матусям, бабусям і прабабусям, нагода потрапити на свято "Вклоніться матерям" до 2-А класу школи №5.

Зібралася величезна кількість гостей. Прекрасна налагоджена робота класного керівника Ірини Слободяник та всього класу з перших хвилин дійства занурила нас в атмосферу свята. Хочемо сказати, що наші дітки з нетерпінням чекали його, щоб приємно вразити гостей своїми талантами та креативністю.

Школярі порадували насиченими, яскравими та емоційними моментами. Дійство було наповнене щирим гумором, піснями, танцями, грою на фортепіано. Присутні моментами сміялися, як діти, а моментами пускали сльози від щирих, але ще по-дитячому наївних побажань. Артисти були неперевершені, а головне - згуртовані.

Після завершення свята в коридорах школи можна було почути схвальні відгуки мам і бабусь, а це найвища оцінка для організаторів.

Відео дня

В усьому цьому велику подяку заслуговує класний керівник Ірина Михайлівна. Це вчитель від Бога, яка віддається нашим діткам на всі 100 відсотків. Кожен учень закоханий у свою першу вчительку, так як вона піклується за кожну дитину, а головне залучає до цікавих проектів, свят, конкурсів, екскурсій і т. д. Також хочеться сказати слова подяки усім причетним до втілення цього прекрасного свята у наше життя. Ми впевнені, що наші діти — це гарне майбутнє.

 

Ірина Маринич, Оксана Зюлковська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up