Вольова перемога “Моноліта”

Вольова перемога “Моноліта”

Але арбітром не задоволені обидві команди

У суботу, 15 вересня, Козятинський ФК “Моноліт” проводив гостьовий матч у Вінниці. Суперником козятинських футболістів був один із грандів обласної першості “ЄМС Поділля” з Вінниці. Козятинські майстри шкіряного м’яча перемогли грізного суперника з рахунком 2:1.

Матч виявився цікавим. Спортсмени демонстрували атакуючий футбол. Перемагає той, хто краще атакує і менше припускається помилок в захисті власних воріт. Так, прикра помилка в захисті “Моноліта” в кінці першого тайму привела до пропущеного м’яча і вінницька команда повела в рахунку 1:0.

На початку другого тайму Юрій Чорний зрівняв рахунок. Розіграна козятинцями багатоходівка була окрасою всього поєдинку. Забитий гол додав впевненості гостям. Вони атакували гостріше за своїх опонентів на полі. І ігрова перевага гравців “Моноліта” втілилась у ще один забитий м’яч. Козятинські футболісти вивели на побачення з воротарем вінничан Максима Пилипенка. Зупинили його господарі поля з порушенням правил у карному майданчику.

Відео дня

Одинадцятиметровий вдало пробив Олександр Гребінік. Поступаючись у рахунку 1:2, господарі поля кинулись відігруватись, оголивши свій тил. У козятинців за такого перебігу подій з’явилися вільні зони. Той же Максим Пилипенко, який повернувся з війни на Донбасі і влився в команду, мав нагоду збільшити рахунок. Та м’яч після його удару оминув ворота. А коли вінницькі футболісти повалили на землю Андрія Веретинського, свисток арбітра промовчав. До кінця зустрічі рахунок не змінився. Футболісти “Моноліта” втримали вольову перемогу.

Щодо суддівства в цьому матчі, то ним  були незадоволені гравці і тренери обох спортивних колективів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bo

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up