«Вони просто сиділи і чекали своєї смерті напевно». Нелюди викинули кошенят на трасі

«Вони просто сиділи і чекали своєї смерті напевно». Нелюди викинули кошенят на трасі
  • Цю прикру історію розповіла нам зоозахисниця Людмила Швець.
  • Увечері в неділю, 4 жовтня вона їхала машиною з чоловіком.
  • На узбіччі дороги біля поля, при в’їзді з Іванковець в Козятин вони побачили двох кошенят.
  • Малюків просто викинули як непотріб, навіть не потурбувалися про те, щоб посадити їх до коробки.

— Їх видно випустили з машини, чи з мішка, де вони там були, — розповідає Людмила. — Вони просто сиділи і чекали своєї смерті напевно. Бо там поле, там їздять машини. Уявіть собі! Як так?! Як спалося після цього?! Збули просто з голови. Та напишіть оголошення в газету, напишіть в olx, у Фейсбуці — інтернет є. Дикуни люди. Нам ще до цих тварин рости і рости, тому що вони б такого з нами не вчинили!

Було це приблизно о 7–8-ій годині вечора. За кілька годин до того Людмила проїжджала повз те місце, але тварин там ще не було. Тож жінка підозрює, що їх винесли не задовго до того, як вони з чоловіком їхали.

Найбільше зоозахисницю обурює те, що кошенят викинули у такому безлюдному місці, прирікаючи на смерть. Адже чотирилапій малечі просто пощастило, що їх побачила людина з добрим серцем, яка не проїхала повз.

Відео дня

— Їх не винесли на базар чи ще кудись, де людей багато ходить. Так би був хоч шанс, що їх хтось забрав. Хіба можна на трасу?! Це не нормально! Цей світ — повна безнадія і мені інколи здається, що таких людей просто не виправити. У них нічого не залишилося людяного, — продовжує Людмила.

Жінка забрала кошенят до себе. Вони у Людмили — не єдині, кого так безжально викинули люди.

— У мене шестеро на перетримці. Це ті, кого терміново треба віддати. За своїх домашніх я мовчу. У мене моїх з десяток. Ще ті, хто по сусідству є, і по місту. У нас просто вагон і причіп, — каже Людмила.

Жінка не розуміє позиції людей, які так вчиняють. Адже мати тварину означає брати на себе відповідальність за неї.

— Як так можна?! Але, мабуть, в нашому суспільстві можна. Бо немає покарання, немає штрафів. Через те й роблять, що хочуть, — обурюється козятинчанка. — Стерилізуйте будь ласка, своїх тварин. Тоді і мама-киця не буде мати клопоту, і ви так само. Але не підкидайте! Не додавайте головного болю іншим людям, у яких за це серце болить. У них теж можливості не нескінченні! У них є сім’ї, турботи і виходить так, що інколи опускаються руки. Буває аж плакати хочеться, а потім думаєш — ні, ми маємо допомогти, все у нас вийде, ми маємо знайти родину.

Тепер знайдених кошенят треба кудись прилаштувати, тому Людмила шукає для них господаря.

Хлопчик

Дівчинка

— Вони класні. Хлопчик білесенький. Хвостик руденький і трошки на вушці руденького. А так білий, гарний красень. І дівчинка трьохмасна. Така миле, зазирає в саму глибину очей. Я дивлюся на цих двох знайд, братика і сестричку — як вони горнуться один до одного, сплять, обіймаючись. Це так зворушливо. Було б великим подарунком для них, щоб їх взяли в одну родину, — каже жінка.

Якщо ви хочете прихистити цих малюків, телефонуйте за номером (063)-605–92–04.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up