Вже 38. Кількість жертв отруйними шкільними обідами після вихідних збільшилася (ВІДЕО)

Вже 38. Кількість жертв отруйними шкільними обідами після вихідних збільшилася (ВІДЕО)
Фото з відеозапису ТСН
  • Крім цього, є випадки отруєння і в інших навчальних закладах Козятина. Постачальник їжі — кафе «Юність»

Нагадаємо, що минулого тижня у козятинській школі №2 діти отруїлися у шкільній їдальні. За два дні до інфекційного відділення лікарні потрапили 30 учнів та 5 дорослих. У всіх однакові симптоми - нудота та висока температура. Годували дітей того дня кашею з курячою відбивною. Лікарі попередньо підозрюють у них сальмонельоз, гострий ентероколіт. Діти перебувають у стані середньої важкості.

Зразки шкільних обідів направили в баклабораторію. Козятинське управління Держпродспоживслужби перевірило школу та постачальника шкільних обідів з кафе «Юність». Наразі діяльність закладу харчування призупинено.

На сьогодіншній день у лікарні перебуває вже 38 дітей та 5 дорослих. І не тільки з другої школи. Про це нам розповів головний лікар КП «Козятинська центральна районна лікарня Козятинської районної ради» Олександр Кравчук:

Відео дня

— Станом на понеділок, 16 вересня (14.30) у лікарні знаходиться 38 учнів і 5 дорослих. Поки що нікого не виписали. Є одна дитина з школи №3 та одна дитина зі школи №9, — каже Олександр Миколайович

Відомо, що багато дітей не зверталися за допомогою до лікарів. Батьки їх лікують в домашніх умовах. Тож кількість жервт від отруйних шкільних обідів набагато більша.

Дивіться ще:

Відбивна із сальмонелою? Через що 30 школярів знаходяться у лікарні з отруєнням (ВІДЕО ТСН)
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up