Вже завтра на Україну насуваються дощовий фронт та сильні вітри

Вже завтра на Україну насуваються дощовий фронт та сильні вітри
  • У четвер, 17 вересня, в Україну йде атмосферний фронт.
  • Синоптики прогнозують дощі та заморозки.
     

Дощ, подекуди з грозою, очікується 17-го вересня у північних областях, західній частині, у Вінницькій, місцями у Черкаській та Полтавській областях. Про це на своєму ФБ повідомила синптик Наталка Діденко.

— На Півдні, Сході України, у Дніпрі та Кропивницькому з районами — без істотних опадів, — зазначає вона. За прогнозами синоптика, посилиться на Заході та Півночі північно-західний вітер до штормових значень. Температура повітря завтра в Україні ще буде високою, вдень до +25+30 градусів. Проте в західних областях, в тилу фронту, вже почнеться похолодання, до +20+23 градусів.

Також Наталка Діденко дала наступний прогноз до кінця тижня: «Це похолодання пошириться і посилиться 18-19 вересня. Очікується у більшості областей впродовж п'ятниці-суботи зниження температури повітря до +12+17 градусів. Неділя втримає прохолодне повітря. На Півдні та південному сході 18-го вересня ще побудуть +20+24 градуси.

Відео дня

Заморозки найбільш ймовірні 18-го вересня у західних областях, а у ніч на 19-те вересня у більшості областей України, окрім південної частини! У п'ятницю сильний вітер охопить значну частину України».
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up