Які рішення прийняли на сесії районної ради?

Які рішення прийняли на сесії районної ради?
Фото з сайту http://krr.gov.ua

У п’ятницю, 31 липня відбулась 36 позачергова сесія районної ради сьомого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 22 депутати районної ради. На розгляд сесії було винесено тринадцять питань порядку денного.

На початку депутати розглянули питання про участь у співфінансуванні реконструкції будівель Козятинської центральної районної лікарні відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги. Згідно рішення замовником із реконструкції визначено Козятинську райдержадміністрацію. Варто зазначити, що з державного бюджету виділено 8 млн. 300 тис.грн. для проведення ремонтних робіт. Раніше з районного бюджету було виділено 680 тис.грн. на оформлення проектно-кошторисної документації. Також районні обранці відповідним рішенням надали дозвіл на початок проведення тендерних процедур за даним проектом.

Депутати внесли зміни до діючих районних  програм – районної програми розвитку Козятинського  районного комунального позаміського закладу оздоровлення  та відпочинку «Пролісок» та програми покриття збитковості комунальним підприємствам, закладам та установам у зв’язку з форс-мажорними обставинами. Остання програма стосується табору «Пролісок», який в поточному році не розпочне свою роботу, тому виникла потреба у виплаті заробітної плати працівникам оздоровчої установи, та районної стоматологічної поліклініки, яка у зв’язку з карантином не працювала близько місяця, тож виникла заборгованість по заробітній платі.

Надано дозвіл КП «Козятинська районна аптека «НАДІЯ» на передачу в оренду частини приміщення для КУ «Інклюзивно-ресурсний центр».Також виділено 49 900 грн. для завершення капітального ремонту даного приміщення.

Відео дня

Затверджено Положення про орган приватизації об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад Козятинського району Козятинської районної ради та визначено склад органу приватизації. Затверджено перелік об’єктів малої приватизації та затверджено звіт про незалежну оцінку по даному майну.

Голова районної ради Віктор Слободянюк наголосив, що найближчим часом буде проведено інвентаризацію усіх основних та транспортних засобів. В подальшому на сесії районної ради будуть розглядатись питання про закріплення даного майна за амбулаторіями, лікарнями, школами, щоб люди  чітко знали, яким майном розпоряджатиметься громада в майбутньому.

На завершення слово було надано начальнику Козятинського управління ГУ ДПС у Вінницькій області Геннадію Садовому, який довів до відома присутніх  аналіз виконання загального фонду районного бюджету станом на 29 липня, зокрема в частині сплати податків по заробітній платі та по паям.

За матеріалами сайту козятинської райради

Читайте також:

Битий асфальт на Осипенка, залізничники-альпіністи та жнива без рейдерів
Районний будинок культури піде з молотка + ОПИТУВАННЯ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • 729

    Вижили з розуму геть,хай «керовник» ,він з довідкою,не дивно,ще й в штани валить постійно бо на зону скоро,а решта?приймають рішення району якого вже НЕМАЄ...два з половиною чоловіки вирішують синагогу продати,Жиди не сплять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up