"Якщо дасте завдання пересадити ялинки, то вас саму "пересадять"

"Якщо дасте завдання пересадити ялинки, то вас саму "пересадять"
  • Днями з"явилася інформація про представлений проект реконструкції площі в центрі Козятина. Ця новина сколихнула козятинчан та викликала жваве обговорення
  • Козятинчани проти того, щоб  викопували ялинки біля площі

Нагадаємо, ми писали, що представили проект центральної площі Козятина: просять до обговорення

Найбільше у новому проекті обурило те, що планують викопати посаджені молоді ялинки. На їхньому місці хочуть висадити сакури.
 

Відео дня

- Викопати і пересадити ялинки з Алеї Слави загиблих Воїнів АТО, які ростуть на площі Козятина. Такий варіант розглядає міська голова Єрмолаева (їй це підказали вінницькі проектанти, які мабуть і не в курсі що це за Алея ялинок). - пише у ФБ Андрій Батрахонь. - В 2016 році ці дерева були висаджені учасниками АТО і мешканцями міста в пам'ять про загиблих на сході Захисників України. Всі 100% дерев тоді прижились. Що треба мати в мозгах і в серці, щоб взагалі розглядати такий варіант з пересаджуванням Алеї Слави загиблих Воїнів? Кого вибрали мером, аж стидно. Пані мерша, якщо дасте завдання пересадити ці ялинки, то вас саму "пересадять" .

Опитування

На Вашу думку, потрібно пересаджувати ялинки біля площі і посадити там сакури?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Л.Шевчук

    єрмолаєва далеко "зайде" разом із римшою і тимощучкою. Тюрма по ним плаче. В школі на ПРБ хочуть всунути на директора якусь зайду зі сторони із погонялом "інка-гестапо"!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up