З 30 квітня козятинські ринки відновлять роботу. Які будуть умови?

З 30 квітня козятинські ринки відновлять роботу.  Які будуть умови?
Фото з архіву газети
  • Головний санітарний лікар Віктор Ляшко підписав умови, які висунуло Міністерство охорони здоров'я для запуску роботи ринків в умовах карантину.
  • Постанова «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 вмісцях торгівлі харчовими продуктами наагропродовольчих ринках» набирає чинностісьогодні, 29 квітня.
  • Працюватимуть ринки з 08.00 до 13.00 год.

Нагадаємо, ми писали що до кінця тижня можуть дозволити відкриття продуктових ринків

Працівники Управління Держспоживслужби проведуть обстеження агропродовольчих ринків міста на предмет дотримання вимог щодо профілактичних заходів протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 та усунення виявлених раніше порушень. Будуть складені відповідні акти та надані пропозиції комісії щодо відновлення роботи ринків міста.

Як йдеться на сайті міської ради, при відсутності недоліків буде дозволено роздрібну торгівлю промисловими товарами та продуктами з лотків та на ринках на території міста з 30 квітня. Якщо будуть зауваження – дозвіл буде надано після їх усунення.

Відео дня

Також у випадку виявлення двох порушень санітарних вимог при проведенні моніторингу Управлінням Держспоживслужби в Козятинському районі комісією буде прийнято рішення про припинення роботи ринків до приведення у відповідність до вимог законодавства та проведення 7-ми денної дезінфекції.

Робота ринків буде можлива при дотримання певних умов:

— буде здійснюватися щоденний контроль Державною службою України зпитань безпечності харчових продуктів тазахисту споживачів.

— щодня буде надаватися дозвіл нароботу наступного дня.

— якщо ринок порушить правила— наступного разу він зможе відкритись таздійснювати свою діяльність тільки через тиждень.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дмитрий

    Довбойоби
  • Петр Мельничук

    Оце буде поле для корупції.
  • Петр Мельничук

    Оце буде поле для корупції.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up