З машин викрадають магнітоли та аудіоколонки, у потягах п’яних переплутують з мертвими, автівки наїжджають на пішоходів...

З машин викрадають магнітоли та аудіоколонки, у потягах п’яних переплутують з мертвими, автівки наїжджають на пішоходів...

Кримінальна хроніка

 

25 квітня

У козятинчанина сусіди пошкодили паркан. Інший мешканець нашого міста повідомив поліцію про те, що його дружина веде аморальний спосіб життя — зловживає алкоголем.

А ще в одного козятинчанина невідомі вкрали з автомобіля аудіоколонки.

Відео дня

26 квітня

Відбулася ще одна крадіжка аудіоколонок та магнітоли з автомобіля козятинчанина. Почерк обох злочинів схожий, поліція проводить заходи по встановленню осіб, причетних до злочинів.

У іншого мешканця Козятина невідомі пошкодили замки в його автомобілі. Інше авто постраждало внаслідок природних катаклізмів — упала гілка дерева, коли він проїжджав вулицею Довженка. Водій травм не отримав, автомобіль добряче пошкоджено.

Жительці села Воскодавинці невідомий погрожував фізичною розправою. А у мешканця Козятина з дачного будинку в селі Сокілець вкрали бензопилу та металобрухт.

Поліція виїжджала на сімейні та сусідські конфлікти у Махнівку та Глухівці.

27 квітня

У селі Титусівка у лазні місцевого жителя виникла пожежа. Ймовірна причина пожежі — необережне поводження з вогнем при розпалюванні печі. Ніхто не постраждав.

У Кордишівці чоловікові телефонували невідомі та цікавились його банківськими картками.

28 квітня

Жителька села Бродецьке повідомила поліцію, що невідомі при демонтажі цукрового заводу пошкодили залізничну лінію.

І сталося ЧП на вокзалі. Чергова по станції Козятин повідомила поліцію про те, що в вагоні електропотягу Жмеринка-Козятин знаходиться труп чоловіка. Але згодом виявилося, що це був козятинчанин 1968 року народження, який хильнув лишнього та міцно спав. Його відправили до Козятинської ЦРЛ.

29 квітня

Відбулася вже третя за тиждень крадіжка аудіоколонок та магнітоли з автомобіля. Цього разу постраждав водій з Махнівки.

У селі Пляхова орали поле та знайшли снаряд часів Другої світової війни.

На станції Залізниче жителя міста Бердичів 2000 року народження вдарило струмом на даху електрички. 17-річного хлопця з діагнозом “ураження електричним струмом, опіковий шок, термічний опік” госпіталізували в лікарню. Він залишився живий.

У лікарню потрапив 8-річний козятинчанин, який отримав тілесні ушкодження під час дитячих пустощів при самопадінні. Після надання медичної допомоги відпущений за місцем проживання.

30 квітня

У село Гурівці виїжджала поліція на сварку батька з сином.

У Козятині на вулиці Героїв Майдану сталося ДПТ. Козятинчанин на автомобілі “Фольксваген” наїхав на місцеву жительку. Постраждалу госпіталізували зі зламаною ногою.

1 травня

У козятинчанина вкрали велосипед, який він залишив біля Козятинської ЦРЛ. А в терцентрі сталася крадіжка мобільного телефона, власник якого — мешканець нашого міста.

У Збаражі зареєстровано викрадення бетонозмішувача. На сімейні сварки поліцію викликали у Козятин та село Непедівка.




 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up