З школою відповідального батьківства пологи на “відмінно”

З школою відповідального батьківства пологи на “відмінно”

Зараз не бракує інформації щодо вагітності, підготовки до пологів, процесу народження дитини та догляду за немовлям. Проте важко зорієнтуватися та знайти ті дані, які стануть дійсно корисними саме для вас.

При районній лікарні працює “Школа відповідального батьківства”. Навчання допомагають залучити обох партнерів у процес підготовки до пологів і сприяє тому, що майбутні батьки, в подальшому, формуватимуть гармонійні міжособистісні внутрішньо-сімейні стосунки, що є запорукою міцної, відповідальної, щасливої сім’ї.

Заняття в «Школі відповідального батьківства» проводяться з вагітними жінками (сімейними парами) та складаються з 5 занять. У процесі діалогу з медичними працівниками, майбутні мами й татусі ставлять запитання, діляться своїми відчуттями та враженнями, опановують практичні навички поведінки у пологах (вправи на фітболі, масаж, дихання, вільні позиції в пологах тощо), а також спільно переглядають та обговорюють відеоматеріали.

Відео дня

У процесі відвідування занять майбутні батьки можуть поспілкуватись з акушером-гінекологом та неонатологом, отримати від них ґрунтовні, кваліфіковані медичні поради та рекомендації.

Заняття в «Школі відповідального батьківства» допоможуть впевненіше почувати себе у такий відповідальний та важливий для вас час, нададуть багато цікавої та корисної інформації стосовно вагітності, пологів, післяпологового періоду, грудного вигодовування та догляду за малюком.

Школа відповідального батьківства працює в поліклінічному відділенні Козятинської центральної районної лікарні ІV поверх, кабінет №55, щоденно.

Новина про майбутнє поповнення родини у більшості випадків викликає мільйон запитань. «Школа відповідального батьківства» жіночої консультації КП Козятинська ЦРЛ допомагає знайти відповідь на будь-яке з них.

Запрошуємо вас.

Тетяна ШЛАПАК, зав. жіночої консультації, Ігор ПРОЦЬ, районний акушер-гінеколог, зав. акушерсько-гінекологічного відділення

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Наталья Яковец-Швец

    Якщо все так добре то чому наші жінки народжують  у других містах?
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up